star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Alsóváros

  • 123 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 360 m²

    telek

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó ház Szeged, Alsóváros

  • 123 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 360 m² telek

  • Eladó ház Szeged, Alsóváros

  • 123m²


Ár:

99 900 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Szeged a Harmat utcában eladó ez a , kiváló adottságokkal rendelkező, belső szintes 123 négyzetméteres, nappali plusz kettő szobás "szemmel alig látható" ( 35 nm) terasszal rendelkező tégla építésű családi ház , hangulatos kerttel , és mindezekhez 360 négyzetméteres telek is jár.
Az ingatlan tehermentes.

A házban két hálószoba, egy óriási nappali konyha étkezővel, tágas fürdő wc-vel, valamint ,egy előtér, és konyha étkezőből nyíló terasz, melyet a pazar kert tesz igazán hangulatossá. A garázs két autónak ad helyet, ezen felül egyéb tárolási funkciót is betölt, ezek mellett egy fedett szerszámtároló is helyet kapott az udvarban.. Ezek mellett a kifogástalanul kezelt kertben is számtalan lehetőséget találunk a kikapcsolódásra.

Az ingatlan fűtésről gáz - cirkó (padlófűtés minden szinten) fűtés és a fölszinti cserépkályha, hűtéséről tripla klíma gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. További előny hogy az épület villamos hálózata a mai kor igényeit is bőven kielégíti (3x16A), valamint a ház vízlágyító rendszert is kapott, és riasztórendszerrel felszerelt. Legutolsó esztétikai felújítása 2021-ben történt az ingatlannak. A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, buszmegálló 2 percnyire található az ingatlantól.

A ház, a garázzsal és a pazar kerttel együttesen egy igazán szerethető egységet képez, amely kiváló lakóhelye lehet családoknak. alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, kertrész, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, kertvilágítás, melléképület, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, saját tároló, dekorvilágítás, kandalló, kemence, napvédő rolók, vízteres kandalló, kertkapcsolat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Alsóváros, Szeged Alsóváros, Harmat utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6431234


+36 70

Ingatlannet kód: NET6431234


Az általad megtekintett eladó Szeged, alsóvárosi (Szeged Alsóváros, Harmat utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 123 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 812 195 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Kókai Ferenc referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6431234. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Alsóváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.