star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Szeged

  • 95 m²

    alapterület

Bérleti díj:

375,08 ezer Ft

Kiadó üzleti Szeged

  • 95 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Szeged

  • 95m²


Ár:

375 089 Ft

Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

BELVÁROS HATÁRÁN MODERN ÜZLETHELYISÉG KIADÓ

Szeged belvárosához közel, az Aradi vértanúk terétől pár perc sétára kiadó ez a 95 m2-es, utcai bejáratú üzlethelyiség egy 2016-ban épült társasház földszinti részén.
Az üzlet egy 53 m2-es ügyféltérből és egy 42 m2-es hátsó részből áll, ahol egy fürdőszoba és egy kis teakonyha került kialakításra, illetve ebből a hátsó részből megközelíthető a közös használatú belső udvar és a társasház lépcsőháza is.
A helyiség 2 teljesen külön részre is osztható mind az ügyfélteret, mind a hátsó részt tekintve, a villanyórák is külön vannak választva, illetve a bejárás a szétválasztott részekbe külön-külön is megoldott, külön vizesblokk kialakítása előkészítve.

A hatalmas üveg ablakoknak, a sarki elhelyezkedésnek köszönhetően szép és nagyon világos az üzlet.

Az ingatlan fűtése hőszivattyúval, megújuló energiával történik.

Az ingatlan riasztóval fel van szerelve, illetve a bejárat fölé világító tábla kihelyezése megoldott.

A minimum bérlési idő 1 év, a bérléshez 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj szükséges.

NÉZZE MEG AJÁNLATUNKAT SZEMÉLYESEN IS! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 346448


Elhelyezkedés

Szeged, Boldogasszony sugárút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6466630


+36 30

Ingatlannet kód: NET6466630


Az üzlethelyiségről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség bérleti díja 375,08 ezer Ft, négyzetméter ára 3 948 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Szil Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6466630. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.