Kiadó ipari Szekszárd

  • 360 m²

    alapterület
  • 360 m²

    telek

Ár:

150 ezer Ft

Kiadó ipari Szekszárd 1. kép Kiadó ipari Szekszárd 2. kép Kiadó ipari Szekszárd 3. kép Kiadó ipari Szekszárd 4. kép Kiadó ipari Szekszárd 5. kép Kiadó ipari Szekszárd 6. kép Kiadó ipari Szekszárd 7. kép Kiadó ipari Szekszárd 8. kép Kiadó ipari Szekszárd 9. kép

Kiadó ipari Szekszárd

  • 360 m² alapterület
  • 360 m² telek

  • Kiadó ipari Szekszárd

  • 360m²


Ár:

150 000 Ft

Ingatlan állapota
nincs megadva
Rezsi
nincs megadva

Az ingatlanról:

Mezőgazdasági vállalkozók figyelem!

Szekszárd Észak-Keleti városrészén, a körforgalomtól (kb. 500m) és a Palánki útról egyaránt aszfaltozott úton megközelíthető 360 m2-es csarnok épület kiadó. Az épület terménytárolásra kiválóan alkalmas, de raktárként is használható. A falazat tégla, az aljzat betonozott, a falak vakoltak, a tető hullámlemezzel borított (nem szigetelt). A belmagassága 4,6 m, a gerinc mentén 7,4 m. Az épület ipari árammal ellátott, valamint a víz vételi lehetőség biztosított. A csarnok teherautó, kamion befogadására egyaránt alkalmas.

A www.oc.hu oldalon további ingatlan ajánlataink között tallózhat, továbbá cégünk díjmentes hitelügyintézéssel és biztosítás közvetítéssel készséggel áll rendelkezésére.l
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Szekszárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET1872935


Az ipari ingatlanról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 360 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa nincs. Az ipari ára 150 ezer Ft, négyzetméter ára 417 Ft, ami a szekszárdi átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Deliné Nagy Edit referens a irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 1872935. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szekszárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.