Kiadó iroda Szekszárd

  • 353 m²

    alapterület

Ár:

700 ezer Ft

Kiadó iroda Szekszárd 1. kép Kiadó iroda Szekszárd 2. kép Kiadó iroda Szekszárd 3. kép Kiadó iroda Szekszárd 4. kép Kiadó iroda Szekszárd 5. kép Kiadó iroda Szekszárd 6. kép

Kiadó iroda Szekszárd

  • 353 m² alapterület

  • Kiadó iroda Szekszárd

  • 353m²


Ár:

700 000 Ft

Építés éve
1975
Ingatlan állapota
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva
Rezsi
nincs megadva

Az ingatlanról:

KIADÓ BELVÁROSI ÜZLETI INGATLAN!

Szekszárd Belvárosában kínáljuk bérletre a hirdetésben szereplő ingatlant, mely az Ybl Miklós utcában található, közvetlenül a Kórház melletti irodaház harmadik emeleti szintjén. Bár telekkönyvileg iroda bejegyzésű az ingatlan, de hasznosíthatóságát tekintve bármiben gondolkodhatunk.
Alkalmas lehet irodai célra, egészségügyi központi célra, edzőteremnek, bemutatóteremnek, kiállítóteremnek, oktató központ kialakítására, vagy akár belvárosi apartmanok létesítésére is.
Díjtalan parkolási lehetőség az utcában a lakótelepen, illetve az épület előtt biztosított.

A kiváló állapotú ingatlan padlóburkolatai: sport padló, laminált parketta, illetve a közlekedő, és vizes helyiségekben járólap.
A homlokzati nyílászárók hőszigetelt műanyagra cseréltek, jelenleg tükrös fénycsöves mennyezeti lámpák gondoskodnak a megfelelő megvilágításról. A fűtést a szinten önálló gáz kazán biztosítja.
Jelenleg az ingatlan üresen áll, tehát azonnal birtokba vehető!
Az ingatlan havi bérleti díja 700.000 Ft + Áfa, természetesen plusz rezsi (fogyasztás arányában)!

Kérem nézze meg a képeket és nézzük meg együtt vállalkozása jövőbeni helyszínét!

SZEKSZÁRD KIADÓ BELVÁROSI ÜZLETI INGATLAN! OC UZ007961
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Szekszárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET4840872


+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET4840872

Az irodáról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 353 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa cirkófűtés. Az iroda ára 700 ezer Ft, négyzetméter ára 1 983 Ft, ami a szekszárdi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Deliné Nagy Edit referens a irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4840872. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szekszárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.