Eladó földterület Szekszárd

  • 5 130 m²

    telek

Ár:

1,99 millió Ft

Eladó földterület Szekszárd 1. kép Eladó földterület Szekszárd 2. kép Eladó földterület Szekszárd 3. kép Eladó földterület Szekszárd 4. kép Eladó földterület Szekszárd 5. kép Eladó földterület Szekszárd 6. kép Eladó földterület Szekszárd 7. kép Eladó földterület Szekszárd 8. kép Eladó földterület Szekszárd 9. kép Eladó földterület Szekszárd 10. kép

Eladó földterület Szekszárd

  • 5 130 m² telek

  • Eladó földterület Szekszárd


Ár:

1 990 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom a képeken látható Szekszárd, Hidaspetre környéken lévő külterületi földterületet. A 4-es minőségi osztályba sorolt földterület nagysága 5130 nm. Megközelítése murvás úton. Telekkönyvi nyilvántartás szerint 3288 nm kert- és 1842 nm szőlőterületről beszélhetünk, ahol többféle gyümölcsfa, fehér és kék szőlő, egy téglázott pince, és tárolásra alkalmas gazdasági épületek találhatóak. A területen nincs víz és villany. A telekhatáron van egy ásott kút amit a négy szomszéd használ közösen. A terület fekvése keleti, és a korai fagyásoktól mentes környezet. A közelben található erdős terület is ezért a sok akác miatt alkalmas lehet a méhészet kedvelőinek, vagy akár a vadászoknak is jó terület lehet. De ha valaki csak csodálatos környezetben szeretne kertészkedéssel foglalkozni akkor érdemes átgondolni ennek a területnek a megvásárlását. A 6.os számú főúttól sincs messze ahol autóbuszos közlekedés is megoldott.
Nézze meg ennek a szekszárdi hidaspetrei területnek a képeit és hívjon hogy megmutassam önnek a terület adottságait.

Eladó külterületi kert, szőlő Szekszárd OC T021580
Villanyáram: nincs.
Vízellátás: nincs.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Elhelyezkedés

Szekszárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5158034


+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5158034

A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 5 130 m². A telek ára 1,99 millió Ft, négyzetméter ára 388 Ft. Az ingatlant Molnár Ferenc referens a Deliné Nagy Edit irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5158034. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szekszárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.