Eladó üzleti Szekszárd

 • 147 m²

  alapterület
 • 558 m²

  telek

Ár:

24 millió Ft

Eladó üzleti Szekszárd 1. kép Eladó üzleti Szekszárd 2. kép Eladó üzleti Szekszárd 3. kép Eladó üzleti Szekszárd 4. kép Eladó üzleti Szekszárd 5. kép Eladó üzleti Szekszárd 6. kép Eladó üzleti Szekszárd 7. kép Eladó üzleti Szekszárd 8. kép Eladó üzleti Szekszárd 9. kép Eladó üzleti Szekszárd 10. kép Eladó üzleti Szekszárd 11. kép

Eladó üzleti Szekszárd

 • 147 m² alapterület
 • 558 m² telek

 • Eladó üzleti Szekszárd

 • 147m²


Ár:

24 000 000 Ft

Építés éve
nincs megadva
Ingatlan állapota
nincs megadva

Az ingatlanról:

Jól működő üzlet eladó Szekszárdon
Kedves érdeklődő!
Ajánlom figyelmébe a képeken látható, gazdaságosan működő üzletet, Büfé tevékenységi körben. Az üzlet Szekszárdon a Tartsay Ipartelepen található. Az ingatlan egy 559 négyzetméteres telken fekszik, ami kerítéssel körbezárt és egy elektromos kapun keresztül juthatunk be az udvarba. A telek 50%-os beépíthetőséggel rendelkezik, a telek közepén található egy 100 négyzetméteres saját tűzi víz tározó is. Az udvar nagy része betonozott, itt található egy 80 és egy 50 négyzetméteres autószerelő műhely egy 20, és egy 40 négyzetméteres raktár. A műhelyek téglaépítésűek és simított beton aljzattal készült. Fa tüzelésű kályhával fűtött és külön wc áll rendelkezésre.
A büfét 2015. évben készítették, könnyűszerkezetes, homlokzati hőszigetelt épület, műanyag nyílászárokkal . Az épület előtt egy 20 négyzetméteres fedett terasz került kialakításra. Az üzlet a HACCP szabályainak megfelelően készült, érvényes működési engedéllyel rendelkezik, klímatizált, férfi, női wc-vel kézmosóval felszerelt. Igényes elrendezésű a szekszárdiak körében közkedvelt reggeliző és ebédelő hely.
Az üzlethez gépkocsi parkolás biztosított. Összközműves a terület, továbbá egy 9 méteres vízoszloppal rendelkező gyűrűs kút is található a helyszínen.

Javaslom vállalkozó kedvű embereknek, akik egy jól működő, bejáratott egységet szeretnének tovább vinni, vagy olyan vevőkre várunk akik a terület kihasználhatóságában látnak lehetőséget.

Kérem, hívjon és egyeztessünk időpontot az üzlet megtekintésére.

ELADÓ ÜZLET SZEKSZÁRD OC UZ010047
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Szekszárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5188042


HASONLÓ INGATLANOK


24 000 000 Ft

Szekszárd

 • Alapterület: 81m²
A vendéglátói ingatlanról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 147 m², míg a hozzá tartozó teleké 558 m². A vendéglátói ára 24 millió Ft, négyzetméter ára 163 265 Ft. Az ingatlant Molnár Ferenc referens a Deliné Nagy Edit irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5188042. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szekszárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.