star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre

  • 75 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 199 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Szentendre

  • 75 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 199 m² telek

  • Eladó ház Szentendre

  • 75m²


Ár:

69 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4 (1 + 3)
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Szentendre központjában, a főtértől 150 méterre, a bükköspatak partján eladó egy 199 négyzetméteres építési telek, melyen jelenleg áll egy 75 négyzetméteres, egyszintes (pár lépcsőfokkal kiemelt) nappali + 3 szoba összkomfortos régi típusú családi ház, mely felújításra szorul. A kert végében egy fedett, zárt garázs áll.

Kisebb anyagi ráfordítással kellemes életteret biztosít a tulajdonosnak.

Második variáció, hogy a jelenlegi szerkezet megtartásával, a tető lebontása után egy új felső szintet lehetne építeni nagyobb alapterülettel.

A harmadik variáció, hogy az épület teljes lebontása után különösen nagy értékű, többféle célra használható ingatlant lehetne teremteni (pl: lakás, iroda, lakás és iroda stb.)

Fontos kiemelni, hogy a 199 m2-es telek 100%-ban beépíthető egy 2 szintes épülettel.

A Dunakanyar és környékének szakértői vagyunk,pl: Csillaghegy, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Leányfalu, Tahi, Szentendrei sziget, Dunabogdány, Visegrád,. Esztergom,valamint a pilisi települések.


Helyiségek

Terasz
nincs megadva

Elhelyezkedés

Szentendre, Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET4777695


+36 20

Ingatlannet kód: NET4777695


Az általad megtekintett eladó szentendrei (Szentendre) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 199 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 932 000 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Frey Attila referens a Frey Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4777695. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.