star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szentendre

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

89 millió Ft

Eladó lakás Szentendre 1. kép

Eladó lakás Szentendre

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szentendre

  • 100m²


Ár:

89 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
2.
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szentendre püspökmajori részén a Kálváriatér közelében helyezkedik el ez a speciális ingatlan, melynek tetőtéri részében található ez a lakás.
Az épület alsó szintjében jelenleg sikeres vállalkozás működik.

A Dunakanyar és környékének szakértői vagyunk,pl: Csillaghegy, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Leányfalu, Tahi, Szentendrei sziget, Dunabogdány, Visegrád,. Esztergom,valamint a pilisi települések.


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Hall
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Szentendre, kálvária tér utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET5315434


+36 20

Ingatlannet kód: NET5315434


Az általad megtekintett eladó szentendrei (kálvária tér utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 890 000 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Frey Attila referens a Frey Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5315434. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.