Eladó földterület Szentmártonkáta

  • 1 044 m²

    telek

Ár:

4,99 millió Ft

Eladó földterület Szentmártonkáta

  • 1 044 m² telek

  • Eladó földterület Szentmártonkáta


Ár:

4 990 000 Ft

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
A településen belül kiváló helyen húzódó ingatlan, a József Attila út 45. szám alatt található. A központ, így az összes közintézmény és szolgáltató egység, valamint a vasútállomás tíz perc sétával elérhető. Az 1044 m2 területnagyságú porta négy oldalról kerített, víz, csatorna, villany közművekkel ellátott, a gáz közmű közvetlen az ingatlan előtt elérhető. A telek kelet-nyugat irányú hossztengelye merőleges az utcára, így családi ház építése esetén déli oldalról a helyiségekbe beáramló napfénnyel jól megvilágított épület tervezhető rá. Az Lk-1 besorolású építési telek 30%-ban beépíthető. Az ingatlanon található egy 23 m2 nettó alapterületű garázs, mely felvonulási épületnek kiválóan alkalmas, vezetékes vízzel és 3x16A ipari árammal ellátott, tégla épület, pala tetővel.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 50% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlását követően, családi ház építése esetén az ingyenes gáz közmű bekötés és az akár 10 millió Forint összegű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
Szentmártonkáta az Alföld és a Gödöllői-dombság találkozásánál meghúzódó Tápió-vidéki település, mely a Szúnyogos, Tamáskáta-puszta, Forró, Homokerdő, Homoki major, Középerdő és Székes lakott településrészeket is magába foglalva közel 5000 fő lélekszámú település, Budapest központjától 55 km távolságra. A település tömegközlekedés tekintetében a menetrend szerinti autóbusz és a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Az állomás gyalog vagy helyi autóbusszal a vasúti menetrendhez kapcsolódva a község minden részéről elérhető. A településen óvoda, általános iskola, háziorvosi rendelő működik, a közeli Nagykáta városban közép iskolák, gyógy és strandfürdő, rendelő intézet és számtalan szolgáltató megtalálható.


Elhelyezkedés

Szentmártonkáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5045274


+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5045274

A telekről 12 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 044 m². A telek ára 4,99 millió Ft, négyzetméter ára 4 780 Ft, ami a szentmártonkátai átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Egri Zsolt referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5045274. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentmártonkáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.