Eladó földterület Szentmártonkáta

  • 2 718 m²

    telek

Ár:

3,9 millió Ft

Eladó földterület Szentmártonkáta

  • 2 718 m² telek

  • Eladó földterület Szentmártonkáta


Ár:

3 900 000 Ft

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
A közvetlen központban fekvő 2718 m2 területnagyságú, igény esetén megosztható építési telek a Rákóczi út 56. szám alatt található. A porta három oldalról kerített, udvara rendezett, a központ felé eső nyugati porta része gyom és építési törmeléktől mentes, egyenletes felszínű, építkezésre előkészített, míg a keleti oldalon fekvő udvarrész mely a Rákóczi út hátsó, telkek mögött futó zsákutca szakaszáról önállóan is megközelíthető, folyamatos mezőgazdasági művelés alatt áll.
Vezetékes víz, gáz és elektromos áram közmű az utcában, közvetlen a telek előtt elérhető. A szennyvíz csatorna közmű fejlesztési hozzájárulása megfizetésre került, csonk az udvarban található. Az Lf-2 besorolású ingatlan 30%-ban beépíthető. Az ingatlan központ felé eső nyugati utcarésze minimum 1200 m2 területnagyságú portával 3,9 millió Forint összegért önállóan is megvásárolható, míg a telek keleti, hátsó földútról megközelíthető része 1 millió Forint összegért önállóan is eladó.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 50% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlását követően, családi ház építése esetén az ingyenes közmű bekötések és az akár 10 millió Forint összegű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető! Építészmérnöki tervezésben és teljes generál kivitelezésben szakembereket tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
Szentmártonkáta az Alföld és a Gödöllői-dombság találkozásánál meghúzódó Tápió-vidéki település, mely a Szúnyogos, Tamáskáta-puszta, Forró, Homokerdő, Homoki major, Középerdő és Székes lakott településrészeket is magába foglalva közel 5000 fő lélekszámú település, Budapest központjától 55 km távolságra. A település tömegközlekedés tekintetében a menetrend szerinti autóbusz és a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Az állomás gyalog vagy helyi autóbusszal a vasúti menetrendhez kapcsolódva a község minden részéről elérhető. A településen óvoda, általános iskola, háziorvosi rendelő működik, a közeli Nagykáta városban közép iskolák, gyógy és strandfürdő, rendelő intézet és számtalan szolgáltató megtalálható.


Elhelyezkedés

Szentmártonkáta, Rákóczi út 56.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5115071


+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5115071

A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 718 m². A telek ára 3,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 435 Ft, ami a szentmártonkátai átlaghoz képest 56%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Egri Zsolt referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5115071. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentmártonkáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.