star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szentmártonkáta

  • 730 m²

    telek

Vételár:

2,2 millió Ft

Eladó földterület Szentmártonkáta

  • 730 m² telek

  • Eladó földterület Szentmártonkáta


Ár:

2 200 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Ha Ön a nyugalomra, csendre, madárcsicsergésre vágyik, mindezt olcsón birtokolhatja Szentmártonkáta gyönyörű részén! Az ingatlan álomszép zöldövezetben, erdős környezeti nyaralórészen fekszik.

A környékről:

A telken egy szigetelt, némi javításra szoruló, de szükség esetén lakható, konténer ház áll. A romantikus, csendes telek jelenleg zártkertként van nyilvántartva. Barátságos, rendes szomszédok laknak körülötte. Állandó ottlakók és nyaralók övezik, de tervben van a lakóövezetben való átminősítés!Közmű szempontjából villannyal van ellátva, a víz fúrt kúttal oldható meg, ami bevizsgált és iható! Szolid körülmények között akár ottlakásra is megfelel átmenetileg.A buszmegálló kb. 3 megállónyi távolságra esik, a benzinkúthoz, Budapest Népstadionig is el lehet jutni vele.


Elhelyezkedés

Szentmártonkáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5269874


HASONLÓ INGATLANOK


3 499 000 Ft

Szentmártonkáta

4 250 000 Ft

Szentmártonkáta, Tűzoltó utca

  • Alapterület: 784m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET5269874

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 730 m². A telek ára 2,2 millió Ft, négyzetméter ára 3 014 Ft, ami a szentmártonkátai átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Balogh Klára hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5269874. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentmártonkáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.