Eladó földterület Szentmártonkáta

  • 730 m²

    telek

Ár:

1,8 millió Ft

Eladó földterület Szentmártonkáta

  • 730 m² telek

  • Eladó földterület Szentmártonkáta


Ár:

1 800 000 Ft

Az ingatlanról:

Ha Ön a nyugalomra, csendre, madárcsicsergésre vágyik, mindezt olcsón birtokolhatja Szentmártonkáta gyönyörű részén! Az ingatlan álomszép zöldövezetben, erdős környezeti nyaralórészen fekszik.

A környékről:

A telken egy szigetelt, némi javításra szoruló, de szükség esetén lakható, konténer ház áll. A romantikus, csendes telek jelenleg zártkertként van nyilvántartva. Barátságos, rendes szomszédok laknak körülötte. Állandó ottlakók és nyaralók övezik, de tervben van a lakóövezetben való átminősítés!

Közmű szempontjából villannyal van ellátva, a víz fúrt kúttal oldható meg, ami bevizsgált és iható!
Szolid körülmények között akár ottlakásra is megfelel átmenetileg.

A buszmegálló kb. 3 megállónyi távolságra esik, a benzinkúthoz, Budapest Népstadionig is el lehet jutni vele.


Elhelyezkedés

Szentmártonkáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5269874


+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5269874

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 730 m². A telek ára 1,8 millió Ft, négyzetméter ára 2 466 Ft, ami a szentmártonkátai átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balogh Klára hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5269874. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentmártonkáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.