star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentmártonkáta

  • 97 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 821 m²

    telek

Vételár:

37 millió Ft

Eladó ház Szentmártonkáta

  • 97 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 821 m² telek

  • Eladó ház Szentmártonkáta

  • 97m²


Ár:

37 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
A 821 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. A felépítmények csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. A lakóépület teherhordó szerkezete beton alapra épített B-30 tégla falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, zsindely fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos fa ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel ellátva.
A lakóépület fűtése gázcirkóra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel; meleg víz ellátása kombi cirkóról megoldott. Az utcafronti üzlethelyiség teherhordó szerkezete tégla alapra épített vályog falazat, látszógerendás fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Az üzlethelyiség fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel. Elektromos áram ellátása: 3x16A
Az ingatlan belterének jellemzése:
Az egymás mögött elhelyezkedő üzlethelyiség és lakóház felépítmények önálló egységek, külön bejárattal rendelkeznek, igény esetén mégis egybenyithatók, így az egész épület lakóház funkciót tölthet be 97 m2 hasznos alapterületen, vagy az üzlethelyiség átalakítását követően, akár két önálló lakóházkánt is hasznosítható az épület.
Az utcafronti üzlethelyiség 37 m2 hasznos alapterületű, évtizedek óta működő, jól bejáratott kereskedelmi egység, mely jelenlegi forgalmával egy család megélhetőségét biztosítja. Az üzlethelyiség kiegészül több tároló helyiséggel, mely helyiségeket a tornác beépítésével és önálló könnyűszerkezetes épület építésével hoztak létre.
A lakóépület 60 m2 hasznos alapterületű, szép állapotú, kettő szobás, összkomfortos lakótér, melyben a konyha és étkező tölti be a központi szerepet. Az étkezőből nyílnak a szobák, melyből egy hálószoba, egy pedig nappali funkciót tölt be. Az épület hátsó traktusában került kiépítésre a zuhanyzós fürdőszoba és az önálló wc helyiség.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 35% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a 10 millió Forint összegű falusi vagy az általános mértékű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan megvásárlását követően, egy állami támogatás keretében, felújítás vagy energetikai fejlesztés hajtható végre az ingatlanon, mely támogatás, a legalább egy gyermeket nevelő családok számára 3 millió Forint vissza nem térítendő beruházási keretet biztosít egyszerű igényléssel.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
Szentmártonkáta az Alföld és a Gödöllői-dombság találkozásánál meghúzódó Tápió-vidéki település, mely a Szúnyogos, Tamáskáta-puszta, Forró, Homokerdő, Homoki major, Középerdő és Székes lakott településrészeket is magába foglalva közel 5000 fő lélekszámú település, Budapest központjától 55 km távolságra. A település tömegközlekedés tekintetében a menetrend szerinti autóbusz és a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik.
Az állomás gyalog vagy helyi autóbusszal a vasúti menetrendhez kapcsolódva a község minden részéről elérhető. A településen óvoda, általános iskola, háziorvosi rendelő működik, a közeli Nagykáta városban közép iskolák, gyógy és strandfürdő, rendelő intézet és számtalan szolgáltató megtalálható.


Elhelyezkedés

Szentmártonkáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6389511


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6389511

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szentmártonkátai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m², míg a hozzá tartozó teleké 821 m². A családi ház ára 37 millió Ft, négyzetméter ára 381 443 Ft, ami a szentmártonkátai átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6389511. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentmártonkáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.