Eladó nyaraló Szerecseny

Ár:

92 millió Ft

Eladó nyaraló Szerecseny


  • Eladó nyaraló Szerecseny


Ár:

92 000 000 Ft

Szobák száma
nincs megadva
Ingatlan állapota
nincs megadva
Fal építési anyaga
nincs megadva

Az ingatlanról:

Győr vonzáskörzetében, szép környezetben várja új tulajdonosát az 5,4 hektáros SZABADIDŐPARK ÉS HORGÁSZTÓ.
A főúttól 7 km-re, egy csendes, nyugodt, 900 fős település mellett fekvő, bekerített terület csaknem felét vízfelület borítja.
A bejáratott horgásztó 2007 óta üzemel, melybe100 mázsa halat telepítettek. A tó jelenleg süllők, pontyok, csukák, harcsák tanyája de fogható itt dévér, kárász, amúr, csuka, süllő, compó, de a kuriózumnak számító tokhal is. A horgászatot a tavon lévő kis stégekről is lehet folytatni.
A szabadidőpark szállóvendégek fogadására is fel van készülve 4 db faházzal, kiszolgáló helyiségekkel, büfével, terasszal, saját kiépített utakkal, közvilágítással, vízellátással.
Az új, egyenként 16 m?-es, szigetelt, hűtő-fűtőklímával felszerelt faházak, 4 - 4 személy részére biztosítanak szálláslehetőséget. A házak előtti (8m?-es) teraszok - kilátással a tóra- kellemes pihenéssel töltött perceket ígérnek.
A faházak melletti épületben felszerelt konyha, női és férfi mosdó, zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére.
A bejáratnál 64 m?-es főépület fogadja az érkezőket, ahol jelenleg büfé üzemel, terasszal. A bejárat mellet őrzött, megvilágított parkolási lehetőség van.
A vízellátást 3 bevizsgált fúrt kút biztosítja, de szükség esetén a vezetékes víz is elérhető, a már lefektetett csövek bármikor beköthetők a hálózatba. Az ipari áram, kábeltelevízió és internet elérés szintén biztosítva van, a szennyvíz kezelését egy 15köbméteres szennyvíztároló kiépítésével oldották meg.
A telek legmagasabb pontján szép panorámával a tóra, lehetőség van egy kb. 100 m? alapterületű ház építésére, mely érvényes építési engedéllyel rendelkezik.
A területen lehetőség van társas rendezvények teljes körű lebonyolítása létszámkorlátozás nélkül, sátorozásra, csónakhasználatra, grillezés, bográcsozásra, illetve az egy vagy több napra ide látogató vendég nyugodtan magával hozhatja kedvencét is, melyet egy több férőhelyes kutya-kennelben helyezhet biztonságba .


Elhelyezkedés

Szerecseny


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET2601923


+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET2601923

A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. A nyaraló ára 92 millió Ft. Az ingatlant Kontor Péter referens a Barta Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 2601923. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szerecseny ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.