Eladó földterület Szigetcsép

  • 437 m²

    alapterület
  • 437 m²

    telek

Ár:

3,5 millió Ft

Eladó földterület Szigetcsép 1. kép Eladó földterület Szigetcsép 2. kép Eladó földterület Szigetcsép 3. kép Eladó földterület Szigetcsép 4. kép Eladó földterület Szigetcsép 5. kép Eladó földterület Szigetcsép 6. kép Eladó földterület Szigetcsép 7. kép Eladó földterület Szigetcsép 8. kép Eladó földterület Szigetcsép 9. kép Eladó földterület Szigetcsép 10. kép

Eladó földterület Szigetcsép

  • 437 m² alapterület
  • 437 m² telek

  • Eladó földterület Szigetcsép

  • 437m²


Ár:

3 500 000 Ft

Az ingatlanról:

Szigetcsép településén kínálunk eladásra egy KÖZVETLEN VÍZPARTI ritkaságot!!!

Hogy miért is mondom, hogy ritkaság? A 437 négyzet méter területű terület azon kívül, hogy közvetlen vízparti, ráadásul egy kis erdővel határos. Egy perces séta távolságra pedig egy tó található.

Egyszerűen varázslatos és magával ragadó az egész környezet ami körülveszi ezt a 437 m2 - t. Szántóként van nyilvántartva.

Szigetcsép ezen területén még nem aszfaltozott az utca, és közművek még nincsenek az utcában sem. A környéken java részt mezőgazdasági célra használják a földterületeket.

Illetve a pecázni és csónakázni vágyók részesítik előnyben.

Kiváló befektetés hiszen pár méterre a fent említett területtől már aszfaltos az út , és közmű is van, itt kb, 10 Mft ért cserélnek gazdát a telkek.
A mi esetünkben is már csak idő kérdése.

További kérdés esetén állok rendelkezésére!

zöld övezet,közvetlen vízpart
(Egyedi kínálatunkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szigetcsép, Szigetcsép


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5010679


HASONLÓ INGATLANOK


1 000 000 Ft

Szigetcsép

+36 20

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5010679

A mezőgazdasági ingatlanról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 437 m², míg a hozzá tartozó teleké 437 m². Parkolási lehetőség: nincs. A mezőgazdasági ára 3,5 millió Ft, négyzetméter ára 8 009 Ft. Az ingatlant Fehérvári Ilona referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5010679. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetcsép ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.