star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigethalom

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 465 m²

    telek

Vételár:

31,9 millió Ft

Eladó ház Szigethalom

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 465 m² telek

  • Eladó ház Szigethalom

  • 50m²


Ár:

31 900 000 Ft

Építés éve
2018
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Eladó Szigethalmon a Fiumei utcában egy 2018–ban épült 50 m²-es (nettó 41 m²) újszerű állapotban lévő házrész. Falazata nagyobb részben tégla, a hálószoba vályogtéglából épült.

Az utcafrontról külön kapubeálló biztosítja a bejárást az ingatlanba, ami a kerítés kialakítása után egy nyeles telken közelíthető meg. A kerítés kialakítása az új tulajdonosra vár. A 465 m²-es saját telekrész osztatlan közös tulajdonban van, ami egy meglévő telekhasználati megállapodással kerül az új tulajdonos birtokába.

A házban a bejárattól balra található egy nappali, abból nyílik egy hálószoba. Az előszobával szemben egy zuhanyzós fürdőszoba WC–vel, jobbra pedig a konyha-étkező beépített konyhabútorral.

A ház elosztása rendkívül praktikus, a helyiségek kényelmes kialakítása egy jól élhető otthont teremtenek.

A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, a beépített konyhabútor gépekkel és az összes berendezés a vételár részét képezi. A homlokzati szigetelése 10 cm vastagságú, havi rezsije a modern szigetelés és minőségi nyílászárók miatt kb. 30 000 Ft körül mozog.

A konyha alatt található egy 11,5 m²-es pince és a kertben tárolásra alkalmas melléképületek.

Az ingatlan aszfaltozott utcában található, a szomszédok és a környezet rendezett. A közelben bevásárlási lehetőség, pékség, buszmegálló pár perc sétával elérhető. A HÉV-állomás a helyi buszjárattal közelíthető meg.

Ajánlom fiatal házaspároknak, egyedülállóknak és az idősebb korosztálynak, mert az ingatlan akadálymentesített!

További kérdésével keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Szigethalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6336508


+36 30

Ingatlannet kód: NET6336508


Az általad megtekintett eladó szigethalomi házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 465 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fűtés típusa cirkófűtés. A házrész ára 31,9 millió Ft, négyzetméter ára 638 000 Ft. Az ingatlant Bicski Hajnalka referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6336508. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigethalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.