star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetmonostor

  • 98 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 509 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Szigetmonostor

  • 98 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 509 m² telek

  • Eladó ház Szigetmonostor

  • 98m²


Ár:

39 900 000 Ft

Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szigetmonostor aszfaltozott utcájában, közel a szabadstrandhoz, gödi hajóállomáshoz, eladó lakóház besorolású, 100 nm lakóterülettel rendelkező ingatlan, 509 nm-es belterületi telken.
A ház tégla építésű, fafödémes, palafedésű, régi fa nyílászárókkal.
A fűtést és a meleg vizet parapetes gázcirkó biztosítja.

A Duna közelsége, a parton található étkezdékkel, bicikli úttal, a rengeteg erdős rész, a nívós fesztiválok, és kultúrális programok nyújtanak lehetőséget egy fárasztó nap után a kikapcsolódásra.

Ha betekintést-információkat szeretne a szigeti életről, lehetőségekről, közlekedési alternatívákról, kérem keressen bizalommal.
Helyi lakosként szívesen nyújtok tájékoztatást. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 335217


Elhelyezkedés

Szigetmonostor, szabadstrand közelében


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6336073


+36 70

Ingatlannet kód: NET6336073

Az általad megtekintett eladó szigetmonostori (szabadstrand közelében) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 509 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 407 143 Ft, ami a szigetmonostori átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Krisztina referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6336073. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetmonostor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.