star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetvár

  • 130 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 631 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Szigetvár

  • 130 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 631 m² telek

  • Eladó ház Szigetvár

  • 130m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kitűnő állapotban lévő, szerkezetileg tökéletes, vezetékekig felújított családi otthon csöndes, bensőséges udvarral Szigetváron eladó!Arra vágyik, hogy megfogja a bőröndöket, és azonnal beköltözzön egy szép, gondos kezekkel felújított családi fészekbe? Jó lenne a zárt, biztonságot adó udvarban a gyerekekkel játszani, a családdal sütögetni, beszélgetni? Élvezni szeretné azonnal az új otthonát? IGEN, IGEN, IGEN mindez Önt várja Szigetvár frekventált helyén, mégis nyugodt, biztonságos környezeteben!Ez a 4 szobás, amerikai konyha-nappalis családi ház, sok energiával, a házgazdák alapos, átgondolt tervezésének, a minőségi anyagok használatának köszönhetően nagyon jó választás gyermekes illetve több generációs családoknak egyaránt. A harmonikus színek, a szép terek, az udvarkapcsolat, a télikert és a sok ablaknak köszönhető fényesség olyan egységet teremtenek, amelyet érdemes megnézni!Az ingatlan szerkezetileg ép, száraz, a nyílászárók cseréje szinte mindenhol megtörtént, a fűtési rendszer jelenleg vegyestüzelésű kazánnal megoldott, de rendelkezésre áll a gázkazán is, ami egy gázóra visszahelyezéssel azonnal üzemkész. A tetőszerkezet ép, a cserépfedés 5-10 évig még biztosan jó szolgálatot tesz. Ez egy igazán szépen, szakszerűen felújított , ahol az új lakóknak igény szerint a télikert felújítása lehet a következő lépés.Az ingatlanhoz egy 36 m2-es garázs-műhely, valamint külön kazánház tartozik, s a szárazbejárónak köszönhetően a 2. autó is fedett helyen állhat, s így a hólapátolás sem szükséges a téli időben.Ha megnézi, nem fog csalódni!Az otthonhoz hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata. Álmodjuk meg közösen! Legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata!
Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Várom hívását!

Referencia szám: HZ083416-IN


Elhelyezkedés

Szigetvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6412545


+36 70

Ingatlannet kód: NET6412545


Az általad megtekintett eladó szigetvári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 631 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 346 154 Ft, ami a szigetvári átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Gradwohl Angéla referens a Pécs Királyház irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6412545. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.