star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetvár

  • 130 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 631 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Szigetvár

  • 130 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 631 m² telek

  • Eladó ház Szigetvár

  • 130m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kitűnő állapotban lévő, szerkezetileg tökéletes, vezetékekig felújított családi otthon csöndes, bensőséges udvarral Szigetváron eladó! Arra vágyik, hogy megfogja a bőröndöket, és azonnal beköltözzön egy szép, gondos kezekkel felújított családi fészekbe? Jó lenne a zárt, biztonságot adó udvarban a gyerekekkel játszani, a családdal sütögetni, beszélgetni? Élvezni szeretné azonnal az új otthonát? IGEN, IGEN, IGEN mindez Önt várja Szigetvár frekventált helyén, mégis nyugodt, biztonságos környezeteben! Ez a 4 szobás, amerikai konyha-nappalis családi ház, sok energiával, a házgazdák alapos, átgondolt tervezésének, a minőségi anyagok használatának köszönhetően nagyon jó választás gyermekes illetve több generációs családoknak egyaránt. A harmonikus színek, a szép terek, az udvarkapcsolat, a télikert és a sok ablaknak köszönhető fényesség olyan egységet teremtenek, amelyet érdemes megnézni! Az ingatlan szerkezetileg ép, száraz, a nyílászárók cseréje szinte mindenhol megtörtént, a fűtési rendszer jelenleg vegyestüzelésű kazánnal megoldott, de rendelkezésre áll a gázkazán is, ami egy gázóra visszahelyezéssel azonnal üzemkész. A tetőszerkezet ép, a cserépfedés 5-10 évig még biztosan jó szolgálatot tesz. Ez egy igazán szépen, szakszerűen felújított , ahol az új lakóknak igény szerint a télikert felújítása lehet a következő lépés. Az ingatlanhoz egy 36 m2-es garázs-műhely, valamint külön kazánház tartozik, s a szárazbejárónak köszönhetően a 2. autó is fedett helyen állhat, s így a hólapátolás sem szükséges a téli időben. Ha megnézi, nem fog csalódni!
Jöjjön nézzük meg együtt ! 06209737207

Referencia szám: HZ083416


Elhelyezkedés

Szigetvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6454666


+36 20

Ingatlannet kód: NET6454666


Az általad megtekintett eladó szigetvári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 631 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 346 154 Ft, ami a szigetvári átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Horváthné Jauch Ildikó referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6454666. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.