star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szigliget

  • 815 m²

    telek

Vételár:

9,9 millió Ft

Eladó földterület Szigliget

  • 815 m² telek

  • Eladó földterület Szigliget


Ár:

9 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Ha a legnívósabb helyen szeretne pihenni, de beéri egy lakókocsival is, vagy glampingról álmodik, megtalálta az ideális telket. A szigligeti, 815 nm-es, bekerített telek a belterület és a nádas között található, csodálatos badacsonyi panorámával. A belterülettől egy aszfaltos út, a Balatontól csak a nádas választja el.
A szigligeti kikötő 12, a strand 19 perc gyalog távolságra van.
A bekerített telken halad át villanyvezeték, az utcában található a víz, gáz és csatorna. Épület nem helyezhető el a jelen szabályozás szerint.
A telekről:
Romantikus, öko, vízközeli, perspektivikus...
Ha arra vágyik, hogy fürdőruhában és papucsban sétálhasson le a partra, de a többi nyaraló mégse zavarja idilljét, ez a tökéletes lokáció. A két méretes fűzfa kellemes árnyékot ad, a néhány termő gyümölcsfa és a tanúhegyek panorámája, a Balaton illata és a nádas susogása együtt megadják a tökéletes nyaraló hangulatot.
Álmodozóknak, önmegvalósítóknak és befektetőknek is remek választás.
Míg Michelin csillagos séfek, nemzetközi hírű bártenderek, koncertszervezők és a Centrál Színház vezetése és színészei látnak fantáziát a településben, addig ez egy kiváló befektetés.
Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.
Villanyáram: utcán.
Vízellátás: utcán.
Csatornázás: utcán.
Gázellátás: utcán.


Elhelyezkedés

Szigliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6488867


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6488867

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 815 m². A telek ára 9,9 millió Ft, négyzetméter ára 12 147 Ft, ami a szigligeti átlaghoz képest 50%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiss Katalin referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6488867. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.