star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szolnok, Szandaszőlős

  • 119 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

95,9 millió Ft

Eladó ház Szolnok, Szandaszőlős

  • 119 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó ház Szolnok, Szandaszőlős

  • 119m²


Ár:

95 900 000 Ft

Építés éve
2017
Szintek
1
Szobák száma
5 (1 + 4)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Szolnok-Szandaszőlösön, csendes, nyugodt környezetben, eladó egy 119 m2 alapterületű, 5 szobás, amerikai konyhás, extrém alacsony rezsijű, AA+ energetikai besorolású, kifejezetten igényes kivitelezésű, kívülről mediterrán-, belül coastal / tengerparti /stílusú, klimatizált, extrákkal felszerelt, bútorozott és gépesített, acélvázas-könnyűszerkezetes, legmodernebb hőszigeteléssel ellátott családi ház. A helyiségek elhelyezkedése és pontos mérete a mellékelt alaprajzon látható. Az ingatlanhoz tartozik egy 18 m2-es hátsó terasz és egy 36 m2-es két állásos garázs. A hálószobából gardrób és külön fürdőszoba is nyílik.

Az energiaellátást a ház tetejére épített napelemrendszer biztosítja. A jelenlegi éves energia költség így kb. 100-120.000.-Ft/év, mely magában foglalja a teljes energiafelhasználást (infra mennyezeti fűtést, világítás, eszközök, főzés, légkondicionálás, használati melegvíz stb.) A hőmérséklet helyiségenkénti, külön-külön történő szabályozásáról - telefonos applikációról is vezérelhető - 9 db termosztát gondoskodik. Ház napelem rendszere bővíthető, kis befektetéssel további 5-6 napelem felszerelésére után az energiaköltség nullára csökkenthető!!!
Az ápolt, gondozott kert 720 m2-es, a benne található öreg diófára hatalmas fa játszóházat építettek a gyerekek örömére. A növényzet locsolása fúrt kútról üzemelő, automatikus öntözőrendszer segítségével történik. Az ingatlan biztonságáról és védelméről természetesen riasztórendszer gondoskodik. A vételárban a ház teljes, egyedileg tervezett és készített berendezése benne van, az ingatlan bútorokkal és gépekkel együtt eladó, csak a személyes tárgyak kerülnek elszállításra.

A könnyűszerkezetes ház falának rétegrendje:
- BAUMIT Granopor vakolat
- 5 cm AT H80 EPS hőszigetelés
- 12 mm OSB lap
- C 180-as acél keretszerkezet, közötte 18 cm Rockwool Multirock kőzetgyapot hőszigetelés
- PE párazáró fólia
- 12,5 mm Rigips RB gipszkarton burkolat

Teljes műszaki leírást tudok küldeni privátban.

A ház a Lakáskultúra online kiadásában is megjelent, online tudom küldeni a linkjét igény esetén.

Megtekintés kizárólag telefonos időpontegyeztetés alapján lehetséges, a tulajdonos kifejezett kérésére!


Elhelyezkedés

Szolnok, Szandaszőlős


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6100045


Fazekas Ingatlaniroda

Fazekas Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6100045

Fazekas Ingatlaniroda

Fazekas Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szolnok, szandaszőlősi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 4 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 119 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 95,9 millió Ft, négyzetméter ára 805 882 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant Fazekas Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6100045. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Szandaszőlős ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.