star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szolnok, Széchenyi ltp.

  • 759 m²

    telek

Vételár:

8,9 millió Ft

Eladó földterület Szolnok, Széchenyi ltp.

  • 759 m² telek

  • Eladó földterület Szolnok, Széchenyi ltp.


Ár:

8 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Szolnokon lévő építési telket!Az építési telek jellemzői:- Szolnokon a Széchenyi Lakótelep közelében a Csóka Úton helyezkedik el- a tulajdonlapon beépítetlen terület megnevezés szerepel- 759 m2 nagyságú - az utcában a közművek bent vannak- a telken belül a víz és a csatorna van bekötve- beépíthetőség 30 %- közelben élelmiszerbolt, buszmegálló, gyógyszertárAmennyiben a 155804626 számú szolnoki építési telek, vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor!Kollégáim térítés mentesbank, banksemleges hitelügyintézéssel állnak rendelkezésére!CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Szolnok, Széchenyi ltp.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6360553


+36 20

Ingatlannet kód: NET6360553


A telekről 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 759 m². További jellemzői: a fűtés típusa nincs. A telek ára 8,9 millió Ft, négyzetméter ára 11 726 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fazekas Marianna referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6360553. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Széchenyi ltp. ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.