star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szolnok, Belváros

  • 225 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

220 millió Ft

Eladó ház Szolnok, Belváros

  • 225 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Szolnok, Belváros

  • 225m²


Ár:

220 000 000 Ft

Építés éve
1995
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda eladásra kínál: egyedi tervezésű 6 SZOBÁS CSALÁDI HÁZAT Szolnok BELVÁROSÁBANA családi háznál a fő építési szempontok:  igényesség, minőség, biztonság, gazdaságosság és egyediség.Az eladó  ingatlan jellemzői:- Kettő utcáról nyíló 1000 m2-s telken helyezkedik el és 225 m2 lakótérrel rendelkezik.- 60 cm vastag falak garantálják a ház gazdaságos üzemeltetését .- Mahagónifából készült külső nyílászárók, hő-, hangszigetelt, betörés gátló, biztonsági üveggel- Belső ajtók is fából készültek.- Kamerás, több monitoros ajtócsengő rendszer.- Több zónás riasztó rendszer.- A 225 m2 lakóterületen felül 1 db 15 m2-s és 1 db 36 m2 garázs is tartozik az ingatlanhoz. A 36 m2-s garázsból akár garzon lakást is lehet kialakítani.- Fűtést és a melegvizet Wiessman típusú kombi kazán biztosítja, a hálószobákban radiátoros, a többi helyiségben padlófűtés van.- Több körös fűtési rendszer, külön szabályozható helyiségenként a hőmérséklet és a fűtés bekapcsolásának ideje.- A fürdőszobákban kiegészítő, külön programozható elektromos fűtés.- Kandalló biztosít alternatív fűtési lehetőséget.- A parkosított kertben fúrt kút és öntöző rendszer is működik, a fűnyírást automata robot fűnyíró végzi.- Az összes fényforrás LED égőkkel van felszerelve.- Három fázis bevezetve.- Hörmann távirányítású elektromos garázskapu szolgálja a kényelmet.- 3 db terasz nyújt lehetőséget a pihenésre, árnyékot  az elektromos napellenző biztosít.- 100 m2-s padlástéren oldható meg tárolás, pakolás.- A házban központi porszívó rendszer került kiépítésre.- Igényes, fából készült konyhabútor, BOSCH márkájú beépített konyhagépekkel: elszívó, mosogatógép, tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtő, borhűtő.-  A hálószobákon alumínium, távirányítású, programozható redőny.- 2019-ben több felújítás történt: homlokzat felújítás, fűtési rendszer korszerűsítés, fürdőszoba felújítás, festés, burkolás.Az ingatlan tehermentesAmennyiben a hirdetésben szereplő családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek.Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!         


Helyiségek

Közlekedő
6m²
Gardrób
15.5m²
Fürdőszoba
2m²
Szoba
17.7m²
Szoba
13.3m²
Szoba
12.6m²
Fürdőszoba
11.8m²
Gardrób
6.7m²
Közlekedő
2.6m²
Kamra
3.9m²
Amerikai konyha
60.3m²
Szoba
13.1m²
Wc
1.2m²
Szoba
13.7m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6383674


+36 20

Ingatlannet kód: NET6383674


Az általad megtekintett eladó Szolnok, belvárosi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 220 millió Ft, négyzetméter ára 977 778 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Libárdi Géza referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6383674. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.