Eladó üzleti Szombathely, Belváros

  • 80 m²

    alapterület

Ár:

17 millió Ft

Eladó üzleti Szombathely, Belváros 1. kép Eladó üzleti Szombathely, Belváros 2. kép Eladó üzleti Szombathely, Belváros 3. kép Eladó üzleti Szombathely, Belváros 4. kép Eladó üzleti Szombathely, Belváros 5. kép Eladó üzleti Szombathely, Belváros 6. kép Eladó üzleti Szombathely, Belváros 7. kép Eladó üzleti Szombathely, Belváros 8. kép

Eladó üzleti Szombathely, Belváros

  • 80 m² alapterület

  • Eladó üzleti Szombathely, Belváros

  • 80m²


Ár:

17 000 000 Ft

Építés éve
nincs megadva
Ingatlan állapota
nincs megadva

Az ingatlanról:

Szombathelyen üzlethelyiséget kínálok eladásra forgalmas, üzleti szempontból kiemelt övezetben.
Átmenő gyalogosforgalom, autós és autóbuszos megközelítéssel könnyen elérhetik Önt üzleti partnerei és vásárlói! A helyiség jelenleg üresen áll, keresi új tulajdonosát, aki a saját elképzelése alapján formálhatja az üzlet belső kialakítását és a hozzá tartozó tereket. A nagy belmagasság miatt részben galériát építettek ki, ezáltal az alapterületet is megnövelték. Itt a lehetőség, hogy saját üzlete legyen, jöjjön el, nézze meg!

Hitelre van szüksége? Az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel állunk rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól!
szombathely@oc.hu
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Közlekedő
3m²
Szoba
40m²

Elhelyezkedés

Szombathely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET2004221


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET2004221

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az üzlethelyiségről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. Az üzlethelyiség ára 17 millió Ft, négyzetméter ára 212 500 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Füzi Gabriella referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 2004221. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.