star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Nyugati városrész

  • 85 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 865 m²

    telek

Vételár:

79,5 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Nyugati városrész

  • 85 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 865 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Nyugati városrész

  • 85m²


Ár:

79 500 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
4

Az ingatlanról:


Új, kulcsrakész családi házra vágyik?? Nagy terekre, területre Szombathelyen, ahol kiélvezheti az egész család a szabadságot?!

Ezen az 1865 m² alapterületű telken mindezt megteheti és mi segítünk új otthona kivitelezésében is. A tervezéstől a kulcsrakész átadásig vállaljuk, hogy egy év múlva beköltözhet új otthonába!

A 85 m²-es ingatlan kialakítását Önre bízzuk (ahogyan ennek a méretét is - növelhető!!!), melyet a tervező segít véglegesíteni, a kivitelezőnk pedig a legjobb minőségben megépíteni azt!

A telek és a 85 m2-es kulcsrakész kivitelezése, tervezéssel együtt: 79.500.000.- Ft

Amennyiben CSOK-ot is igénybe vesz, úgy az 5% áfa-t is vissza tudja igényelni, így a befejezésnél a konyhabútort ízlésesen el tudja ebből az összegből készíttetni, sőt be is gépesíteni!

Milliókat spórolhat most még az 5%-os ÁFA-val - ha időben lép, mivel a 27% és az 5% között több millió forint a különbség! Ezt kiszámolni sem szükséges, mindannyian tudjuk!

 

Tehát még egyszer összefoglalva a konstrukciót!

 

1., Ön eljön, megnézi a 1865 m²-es telket

 

2., elmondja a tervezőnek mit szeretne, Ő pedig megrajzolja

 

3., elkezdjük az építkezést, melyet figyelemmel kísérhet

 

4., kiválasztja a burkolatokat, szanitereket, színeket stb

 

5., beköltözik

 

A fizetési ütemezésről és a részletekről beszéljünk, keressen elérhetőségeimen!

 

 

A hirdetésben szereplő látványterv gondolatindító!

 



 

 


Elhelyezkedés

Szombathely, Nyugati városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6066074


Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6066074

Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szombathely, Nyugati városrészi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 865 m². További jellemzői: az építés éve 2023. A családi ház ára 79,5 millió Ft, négyzetméter ára 935 294 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Szalai Katalin referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6066074. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Nyugati városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.