star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Nyugati városrész

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 630 m²

    telek

Vételár:

69,99 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Nyugati városrész

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 630 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Nyugati városrész

  • 80m²


Ár:

69 990 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
1
Szobák száma
4

Az ingatlanról:


Ön is régóta rajzolgatja, tervezgeti álmai otthonát??

 

Jelzem Önnek időben! Még ebben az évben valósíthatja meg terveit!!! Azután egyre nehezebb lesz!!!

 

A CSOK és az ÁFA visszaigénylés is véges... ahogy a jelenlegi árak is!

Ha még mindig nem lépte meg, ahogyan pár éve sem, akkor itt az ideje felébredni, mert újra késő lesz és azt a sok milliót, amit ma még meg tud spórolni, elköltheti álmai otthonára (CSOK, 5% áfa és annak visszaigénylése,  babaváró stb.)!

A gyerkőc kutyát szeretne, trambulint a kertbe? Ön pedig a fárasztó napokat a saját kertjében kipihenni?! Nem állandóan a füvet nyírni vagy éppen kihasználni a 630 m2-es telek minden szegletét?? 

Városlakónak vallja magát, de mégis a csendre, nyugalomra vágyik?!

Olad mellékutcájában mindezt megtalálja, új parcellázású területen, teljesen kiépített közművekkel,egyéni Hrsz.-on!

Nincs más dolga, mint a tervezővel megrajzolni azt, amit szeretne, ő engedélyezteti, a kivitelezőnk pedig kulcsrakészen megépíti - az Ön igényeinek, ízlésének megfelelően!

A 80 m2-es ingatlan építésénél ha gyermeke(i) után járó CSOK-ot is génybe vesz, a teljes ÁFA összegét visszaigényelheti (min. 2 M Ft!)!!! Jól hangzik, ugye? 

Minél tovább vár, minél később lépi meg azt, amit már régóta szeretne, annál többe fog kerülni!!!

 

Az önálló helyrajzi számon lévő 630 m2 alapterületű telken megépítjük Önnek kulcsrakészen tégla falazatú családi házát, ami lehet 80 m2-estől nagyobb is - ezt döntse el Ön!

Terasszal, kerítéssel, két autó beálló kialakításával... stb - műszaki leírásért és a többi részletért keressen elérhetőségeim bármelyikén!

De ne holnap... lehet, hogy már késő lesz!

 

A 69.990.000.- Forintos vételár tartalmazza a 630 m2-es telek, a 80 m2-es ingatlan tervezését és a teljesen kulcsrakész kivitelezési díját is!

 

A hirdetésben lévő látványterv, csak illusztráció - tervezze meg Ön saját otthonát! Kívül-belül!


Elhelyezkedés

Szombathely, Nyugati városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6115740


Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6115740

Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szombathely, Nyugati városrészi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 630 m². További jellemzői: az építés éve 2022. A családi ház ára 69,99 millió Ft, négyzetméter ára 874 875 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Szalai Katalin referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6115740. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Nyugati városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.