star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 1 100 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 620 m²

    telek

Vételár:

390 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 1 100 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 620 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 1 100m²


Ár:

390 000 000 Ft

Építés éve
2003
Szobák száma
6

Az ingatlanról:


Eladásra kínálom Szombathelyen épült impozáns, egyedi megjelenésű, kényelmes luxusvillát, melyet elegáns tágas terek jellemzik, bájos kertjével. A villa ideális és kényelmes elrendezésével remek választás nagy családosok, üzletemberek, művészek, voltaképpen az élet bármely területéről érkezők számára.

►        Több funkcióval ellátott iroda és lakóház


irodaházban: 2 iroda és kiszolgáló helységek

6 szoba

5 fürdőszoba

nappali

belső fedett udvar

5 konyha és étkező

3 gardróbszoba

tetőterasz

hobbiszoba

kétállásos garázs, 5 parkoló

2 iroda, hozzájuk mosdók

tárolók

A villa:

2630 m²-es telken épült, kerítéssel határolt, igényesen parkosított kertje teljes intimitást biztosít. A telek jó méretű megfelelő távolságra van a szomszédoktól, így a nyugalom garantált.

A ház kettő épületegységből áll, mely 1144 m²-en nyújt tökéletes kényelmet. A 2003-ben elkészült épület magas szintű műszaki tartalommal rendelkezik, több funkcióval ellátott lakóház és iroda.

A földszint a villa egyik legszebb része, az impozáns tereivel, a gyönyörű kandallókkal, a szép bútorok, a belső fedett udvar mind különlegessé  teszik. Földszinthez tartozik a fogadótér,  nappali, a nagy étkező, a konyha, a fő hálószoba a belőle nyíló gardróbszobával, és privát fürdőszobával, ezenkívül 3 szoba és 2 fürdőszoba van. Ennek a szintnek egyik fő látványossága a hatalmas belső fedett udvar és a belőle nyíló terasz.

A tetőtér szinten két különálló lakrész kapott helyet hálószobával, gardróbbal, fürdőszobával, konya-nappali-étlezővel lett kialakítva, ami idomul a ház stílusához, különleges megoldásokkal. Az óriási hobbi szoba mellékhelységgel együtt igazi kalandozásra hív.  Tetőteraszról kiváló kilátás tárul elénk az igazán gyönyörű kertre, zöldövezetre.

A lakóházhoz csatlakozik 2 állásos garázs, és 5 kocsi beálló. A kertben van több külön tároló a kertésznek, a sport felszereléseknek, illetve egyéb technikai helyiségek találhatók. A bejárati és kijárati kapuk automata elektromos nyitással ellátottak.

Pár szóban nehéz is leírni ezt a Pazar ingatlant, ha megtetszett önnek kérem keressen bizalommal és a pontos részletekkel is megismertetem!

Hívjon 08:00 és 19:00 óra között, a as telefonszámon.

Ár: 298 000 000 Ft.



 


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6136332


Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6136332

Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 620 m². További jellemzői: az építés éve 2003. A családi ház ára 390 millió Ft, négyzetméter ára 354 545 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herczeg András referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6136332. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.