star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 884 m²

    telek

Vételár:

72,45 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 884 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 90m²


Ár:

72 450 000 Ft

Építés éve
2022
Szobák száma
4

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:


KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!

Kompromisszumok nélkül szeretne költözni? Nem vágna felújításba és csak a professzionális kivitelezést tartja elfogadhatónak?? Önálló telekben gondolkodik? Modern, mediterrán vagy klasszikus épület?

Akkor megtalálta a legjobb megoldást!

Oladon új építésű családi ház várja Önt és családját 810 m² alapterületű telken!

Az ingatlan mérete 90 m², de Öntől függ, hogy mekkorára tervezteti – kisebb vagy nagyobb is lehet!

Kulcsrakész kivitelezés (terasszal, két autóbeállóval, kerítéssel stb.), tervezéssel és telekkel együtt 72.450.000.- Ft.

Amennyiben CSOK-ot szeretne igénybe venni, úgy ebben is segítünk - illetve ne feledje, az áfa teljes összege visszaigényelhető, továbbá a projekt abszolút illetékmentes!

Milliókat spórolhat, ha még időben lép, hiszen a CSOK, az 5%-os áfa és annak visszaigénylési határideje 2024 év végén lejár (ami nincs olyan messze!!)!

A részletekért keressen elérhetőségeimen, segítek!



 

A hirdetésben szereplő látványterv csak illusztráció! Álmodja és terveztesse meg Ön új otthonát kívül belül!

 

 


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6209488


Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6209488

Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 884 m². További jellemzői: az építés éve 2022. A családi ház ára 72,45 millió Ft, négyzetméter ára 805 000 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Szalai Katalin referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6209488. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.