star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 109 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

124,8 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 109 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 109m²


Ár:

124 800 000 Ft

Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szombathely dinamikusan fejlődő városrészén, az oladi dombon új építésű családi- és ikerház eladó. A panorámás, csendes nyugodt környezetben a tervek szerint 77-96 m2-es , jó elrendezésű ikerházak,
melyeknek közös találkozási pontja csupán a garázsok fala, és egy 109 m2 -es szóló ház kerül megépítésre. Viszonylag nagy telekhányaddal, 300-400 m2, a különálló ház pedig 800 m2 kerttel fog rendelkezni. Az kivitelező rugalmasságának köszönhetően, a leendő tulajdonosok a belső elrendezés módosításával élhetnek. Fűtés és meleg vízellátás, a fűtést biztosító háztartási helyiségben elhelyezett 10 Kw Gree Versati 3 hőszivattyúval, padlófűtéses rendszerrel készül, 1 db szabályozható termosztáttal. A Gree Versati hőszivattyú biztosítja a meleg vizet is egy 200 literes hőtárolós víztartállyal.
Elektromos kialakítás: 1x32 Amper elektromos kapacitással + 1X32 Amper H tarifa. A konyhában elektromos sütő és tűzhely beépítésére lesz lehetőség. Az épület teherhordó és válaszfalai Leier téglával kerül kivitelezésre. Homlokzata 15 cm vastag EPS hőszigetelő rendszert kap. A tetőre Bramac cserép kerül. Műanyag nyílászárói fokozottan hang-és hőszigeteltek.Beltéri ajtók, hideg-meleg burkolatok, szaniterek, csaptelepek választhatók.Részletes műszaki tartalomért, megtekintés céljából kérem keresse irodánkat .
Várható átadás 2023 év vége ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 331721


Elhelyezkedés

Szombathely, Dr. Pálos Károly


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6272964


Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6272964

Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi (Dr. Pálos Károly) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 109 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 124,8 millió Ft, négyzetméter ára 1 144 954 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 44%-kal magasabb. Az ingatlant Berkéné Szűcs Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6272964. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.