star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Gyöngyöshermán

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 200 m²

    telek

Vételár:

22,5 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Gyöngyöshermán

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 200 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Gyöngyöshermán

  • 50m²


Ár:

22 500 000 Ft

Szobák száma
2
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom Szombathely déli városrészén ezt a, pici de nagy lehetőségekkel bíró házikót, ami jelenleg 50 m2 de akár hozzáépítéssel, vagy akár tetőtér kialakítással igény szerint bővíthető! Az épület és helyiségek kitűnő állapotban vannak, de modern fürdőszoba nem lett kialakítva ez még az új tulajdonodra vár. A ház 1200 m2 szép parkosított gyümölcsössel beültetett rendezett telken fekszik. A ház alatt található egy száraz szuterénes pince mely 16 m2 nagyságú. A telken sok melléképület található, ami akár tárolásra, de akár állattartásra is alkalmas lehet.. A ház hagyományos tégla falazatú, járható beton födémmel ellátott. A meleget gázkonvektorok biztosítják a műanyag hőszigetelt ablakokkal ellátott helyiségekben, valamint az ablakok redőnnyel felszereltek, de az egyik szobában cserépkályha is található. A tető pala héjazatú, de kitűnő állapotban vannak. Csendes nyugodt kis forgalmú utca kedves szomszédokkal. Ha megtetszett önnek ez a kedves kis családi ház keressen bizalommal a tulajdonos ránk bízta az ingatlan bemutatását, értékesítését bármilyen napszakban megtekinthető. Azonnal költözhető!


Elhelyezkedés

Szombathely, Gyöngyöshermán


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6289763


+36 30

Ingatlannet kód: NET6289763


Az általad megtekintett eladó Szombathely, gyöngyöshermáni házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 200 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A házrész ára 22,5 millió Ft, négyzetméter ára 450 000 Ft. Az ingatlant Őri Zsolt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6289763. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Gyöngyöshermán ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.