star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Szombathely

  • 800 m²

    alapterület
  • 25

    szoba

Vételár:

390 millió Ft

Eladó iroda Szombathely

  • 800 m² alapterület
  • 25 szoba

  • Eladó iroda Szombathely

  • 800m²


Ár:

390 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Hozza cégét Szombathelyre!
Egyedülálló lokációval, 800 m2-es irodaház eladó
Szombathely városa 2021-ben az élmezőnybe került Magyarország legélhetőbb városainak listáján! Már önmagában ezért érdemes mérlegelni, hogy ide helyezze át vagy itt alakítsa ki cége központját, amelyhez most egy kiváló paraméterekkel bíró irodaházat mutatunk.
Eladó Szombathelyen a Csónakázó-tó közelében lévő háromszintes, 800 m2-es irodaház, ahol összesen 50 munkaállás és több tárgyaló garantálja a professzionális munkakörnyezetet.
Az épület egyedi építészeti és belsőépítészeti megjelenésével a modern fém, üveg és a hagyományos tégla ötvözete – a város egyik kiemelkedő építészeti alkotása. Az irodaház 3850 m2-es telken helyezkedik el, amelynek utcafrontján az épület és egy 50 férőhelyes parkoló osztozik (25 + 25 m-en). A zöldterületet a tó parkos környezetéhez méltón, szinte arborétumi alapossággal parkosították, még télen is a zöld természetben érezheti magát. Az épület mindhárom szintjén vizesblokkok és a földszinten teakonyha került kialakításra.
Az épület fűtését modern gázkazánok biztosítják és valamennyi helyiség klimatizált. A biztonságot a modern riasztó és kamerarendszer garantálja. A tulajdonos – igény szerint – az irodaházat valamennyi bútorzatával és felszerelésével együtt adja át, a vételár részeként.
Ha lakóingatlan kialakításán gondolkodna, vagy egyéb üzleti elképzelése van, kevés átalakítással az épület egy igazán luxus családi, vagy akár társasházzá alakítható. Adottságai alapján új üzleti funkcióknak is nagyszerű alternatíva lehet (például klinika, coworking, stb.).
Az infrastruktúra kiváló, a városközpont könnyen elérhető, a Csónakázó-tó pedig Szombathely egyik legvonzóbb része.
Az ingatlan előreláthatólag 2024 év végén költözhető.
A tulajdonos az értékesítéssel kizárólagosan irodánkat bízta meg. Amennyiben részletesebb műszaki vagy egyéb információra van szüksége, keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6327939


Az általad megtekintett eladó szombathelyi iroda 25 szobával rendelkezik (ebből 25 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 800 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). Az iroda ára 390 millió Ft, négyzetméter ára 487 500 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Őri Zsolt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6327939. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.