star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Belváros

  • 170 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 502 m²

    telek

Vételár:

119 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Belváros

  • 170 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 502 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Belváros

  • 170m²


Ár:

119 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Szombathely belvárosától karnyújtásnyira, kiváló infrastruktúrájú helyen, zárt soros beépítésű utcában kínálunk eladásra egy 2 szinten elhelyezkedő - pince + földszint - 3 éve gyönyörűen felújított családi házat. Az ingatlan 502 nm-es telken található, a házat szépen gondozott kert veszi körül. A teljes körű felújítás keretében a ház új, műanyag hőszigetelt nyílászárókat kapott, megújultak a burkolatok, a vezetékek. A ház fűtéséről gázcirkó kazán gondoskodik radiátoros hőleadással, valamint kandalló egészíti ki a fűtési lehetőségeket. A kialakítását tekintve akár 2 generáció számára is kiváló lehet, mivel a két szinten a szobák mellett 2 konyha, 2 fürdő valamint WC találhatóak. A ház egyik talán legkellemesebb része a fényben úszó télikert, melyben - ahogy a gondozott kertben is - zöld növények, virágok élvezik a napsütötte teret. A kertben nyári konyha egészíti ki a főzési lehetőséget, mellyel igazán hangulatos teret nyerhetünk.

Az ingatlantól karnyújtásnyira elérhető a belváros nyújtotta minden üzleti, infrastrukturális lehetőség, további a közelben boltok, piac, iskola, posta, és zöldterület is várja a leendő lakókat.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bátran!

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Közlekedő
15m²
Konyha
13.5m²
Fürdőszoba
5.4m²
Szoba
15m²
Szoba
22m²
Konyha
13m²
Közlekedő
22m²
Fürdőszoba
5.7m²
Szoba
22m²
Szoba
24m²

Elhelyezkedés

Szombathely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6380514


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6380514

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szombathely, belvárosi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 502 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 700 000 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Rába László referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6380514. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.