star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 16 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

8 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 16 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 16m²


Ár:

8 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Eladó 16 m2-es, alacsony rezsijű egyhelyiséges iroda a belvárosban
A belvárosban, frekventált helyen, liftes épületben, olcsó parkolási lehetőséggel a közelben vált eladóvá ez a 16m2-es irodahelyiség.
A fűtést a távhő szolgáltatja, lakossági áron. Az ingatlan egy 4 emeletes, liftes társasház 2. emeletén helyezkedik el. Az épületben tőkeerős vállalkozások, ügyvédi iroda, szépészeti- és egészségügyi szolgáltatóegység, könyvelőiroda és lakás is található.
Az épület korszerűsítése és a külső-belső felújítása a következő években történik. (ablakcsere, szigetelés..) Az ingatlan tehermentes, rövid határidővel birtokba vehető.
Az ingatlan mellett található még egy 42 m2-es hűtő-fűtő klímával is ellátott irodahelyiség , amelyben 2 egymásból nyíló helyiség + teakonyha található. Mindkét helyiség tágas, kialakítható fogadórész és tárgyaló (vagy váróterem és rendelő). Rendelkezésre áll egy kényelmes méretű teakonyha is.
A 2 iroda külön helyrajzi számon szerepel a tulajdoni lapon, így akár külön, akár egyben is megvásárolhatóak. A 2 iroda egybe is nyitható.

Ajánlom olyan vállalkozóknak, akik jelenleg magas áron bérelnek irodahelyiséget, ügyvédeknek, orvosoknak illetve befektetőknek, hiszen kiváló elhelyezkedéséből adódóan mindig kiadható lesz.
A 16 m2-es iroda irányára 8.000.000 Ft
(A 42m2-es iroda irányára 24.000.000 Ft)


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6420900


+36 30

Ingatlannet kód: NET6420900


Az általad megtekintett eladó szombathelyi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 16 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 8 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Tamásné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6420900. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.