star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Szombathely

  • 42 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

24 millió Ft

Eladó iroda Szombathely

  • 42 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó iroda Szombathely

  • 42m²


Ár:

24 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Eladó 42 m2-es, alacsony rezsijű iroda a belvárosban

A belvárosban, frekventált helyen, liftes épületben, olcsó parkolási lehetőséggel a közelben vált eladóvá ez a 42m2-es iroda, amelyben 2 egymásból nyíló helyiség és egy teakonyha található.
A fűtést a távhő szolgáltatja, lakossági áron, de mindkét irodarészben hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. Az ingatlan egy 4 emeletes, liftes társasház 2. emeletén helyezkedik el. Az épületben tőkeerős vállalkozások, ügyvédi iroda, szépészeti- és egészségügyi szolgáltatóegység, könyvelőiroda és lakás is található.
Mindkét helyiség tágas, kialakítható fogadórész és tárgyaló (vagy váróterem és rendelő). Rendelkezésre áll egy kényelmes méretű teakonyha is.
Az épület korszerűsítése és a külső felújítása a következő években történik. (ablakcsere, szigetelés..) Az ingatlan tehermentes, rövid határidővel birtokba vehető.
Az ingatlan mellett található még egy 16 m2-es irodahelyiség is, amely külön helyrajzi számon szerepel a tulajdoni lapon, így akár külön, akár egyben is megvásárolhatóak. A 2 iroda egybe is nyitható.
Ajánlom olyan vállalkozóknak, akik jelenleg magas áron bérelnek irodahelyiséget, ügyvédeknek, orvosoknak illetve befektetőknek, hiszen kiváló elhelyezkedéséből adódóan mindig kiadható lesz.
A 42m2-es iroda irányára 24.000.000 Ft
(A 16 m2-es iroda irányára 8.000.000 Ft)


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6422600


Az általad megtekintett eladó szombathelyi iroda 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). Az irodáról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. Az iroda ára 24 millió Ft, négyzetméter ára 571 429 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Tamásné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6422600. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.