star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 113 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 150 m²

    telek

Vételár:

59,5 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 113 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 150 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 113m²


Ár:

59 500 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További infóért látogasson el a Fundamenta ingatlan oldalára!

Szép állapotú, kertes, nappali +3 szobás, garázskapcsolatos ikerház eladó Szombathely belvárosi részén

Mit nyújt pluszban?: saját kert, garázs, pince, padlás, gardrób, 2 fürdőszoba, rugalmas költözés, 3 féle fűtési lehetőség…

Az egyetem környékén egy rendezett, nyugodt utcában vált eladóvá ez a 113 m2-es ikerház, barátságos, csendes szomszédsággal. Az ingatlan társasházzá alapítása megtörtént.
A földszinten egy felújított konyha, zuhanyzó és wc, illetve egy tágas nappali került kialakításra. A nappaliból léphetünk ki a járólapozott, fedett teraszra, amelyről néhány lépcsőfokon lelépve érünk a fás-bokros, hangulatos, körülbelül 150 m2 kertbe, amely a szomszédtól élősövénnyel elválasztott (lehet kerítést is építeni) és saját tulajdonú.
A nappaliból vezet fel egy tömörfa lépcsősor az emeleti részre, ahol 2 nagyobb és egy kisebb méretű hálószoba található. A hálószoba teraszkapcsolatos, amelyet műanyag nyílászárókkal zártak le a hőhatékonyság miatt. Mindhárom szoba szép világos. A folyosóról nyílik még egy gardróbszoba, egy külön wc és egy nagyméretű, jó állapotú, de modernizálásra szoruló fürdőszoba. Az utcafront felőli háló tágas, és könnyedén kettéválasztható, mivel 2 ablak és 2 radiátor áll rendelkezésre. Így igény szerint az emeleten akár 4 hálószoba is kialakítható.
A házhoz elektromos kapuval szerelt GARÁZS, a lakótérből nyíló PADLÁS, és PINCE is tartozik, így tényleg minden igényt kielégít. A mai helyzetben fontos az alternatív fűtés lehetősége is, ez is adott, hiszen a gáz- és vegyestüzelésű kazán mellett a nappaliban egy cserépkályha is segíti a fűtést, amely a nyitott lépcső miatt a fenti tereket is jól felmelegíti.
A falak hőszigetelő vakolattal szigeteltek, a tető jó állapotú, a nyílászárók műanyagból készültek.
Minden közmű külön mérőórával rendelkezik.
A gondos tulajdonosok folyamatosan karbantartották, szépítették a házat, így egy tisztasági festés után azonnal költözhető.
Az ingatlan tehermentes. A költözés rugalmas, rövidebb és hosszabb határidővel is működhet, megállapodás szerint.


Elhelyezkedés

Szombathely, 513


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6445725


+36 30

Ingatlannet kód: NET6445725


Az általad megtekintett eladó szombathelyi (513) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 113 m², míg a hozzá tartozó teleké 150 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 59,5 millió Ft, négyzetméter ára 526 549 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 48%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Tamásné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6445725. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.