star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 160 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 047 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 160 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 047 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 160m²


Ár:

64 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
6
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Szombathelyen kínálok eladásra egy családi házat, amiből tulajdonosai 3 lakást alakítottak ki. Mindhárom ingatlan 2 szobás, mindegyikhez tartozik tároló és kertrész. Tulajdonosai 10 évvel ezelőtt felújították. Megtörtént a nyílászárók cseréje (műanyagok), homlokzatszigetelés, festés, a tető megújítása, villanyvezetékek cseréje. A tetőre napelemek kerültek. Az új tulajdonosra leginkább esztétikai feladatok várnak. Tisztasági festéssel költözhető az ingatlan. A lakások fűtésére többféle lehetőség adott. Az első lakásban gázkonvektorok, valamint vízteres kandalló, a másodikban vegyes tüzelésű kazán és villanyfűtés, a harmadikban konvektorok és cserépkályha biztosítják a fűtést. Az udvaron fúrt kút található.
Jelenleg minden lakásban albérlő lakik, akik visszabérelnék a lakásokat tulajdonosváltás esetén.

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Konyha
14m²
Konyha
12m²
Konyha
12m²
Szoba
20m²
Szoba
18m²
Szoba
17m²
Szoba
17m²
Szoba
11m²
Szoba
18m²

Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6463248


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6463248

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 047 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 405 625 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Ildikó referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6463248. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.