star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Herény

  • 190 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 462 m²

    telek

Vételár:

86 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Herény

  • 190 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 462 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Herény

  • 190m²


Ár:

86 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
7
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Hadd mutassam be önnek ezt a nagyszerű és kivételes ingatlant Szombathely egyik legkedveltebb, zöldövezeti részén!

Csendes utca végén, egy 1460 m2-es telken épült fel a kétszintes családi ház. Jelenleg is két külön rendeltetési egységként üzemel, két külön bejárattal. Kiváló lehetőséget kínál mindazoknak, akik több generáció együttélésében gondolkoznak, vagy nagycsaládosok számára. Az épület két szintje lehetővé teszi a harmonikus egymás mellett élést, hiszen mind az emeleten, mind a földszinten teljes értékű lakrészeket találunk. 7 szoba, két fürdő, három wc, két konyha és kamra, étkező, dolgozószobának és gyerekszobának való helyiség is adott.

Ha befektetne is jó helyen jár! Az épületben kialakítható akár egy kis társasház is, külön kertrészekkel és garázsokkal.
A pincében nemcsak méretes tároló, hanem egy dupla garázs is helyet kapott. Ha vállalkozna, itt biztosan elfér minden. A lakótérből külön bejáratú irodát is kialakíthat utcafronti bejárással, saját lakásán kívül. Az udvaron álló 60 m2-es téglaépület műhelyként vagy raktárként is hasznosítható.
Külön vízórával, villanyórával, három bejárattal és ipari árammal is felszerelt.

A ház melegvíz-ellátása éjszakai áramról megy, ezen kívül havi közel 300 m3 rezsi-csökkentett gázt és a két villanyórán összesen 42 kwh rezsi-csökkentett villanyt használhat.
Tavaly megtörtént a födém szigetelése, az északi oldal nyílászáróinak cseréje, a földszint nagy terét pedig Gree hűtő-fűtő klíma melegíti télen és hűti nyáron. Az ablakokon redőny, szalagfüggöny és reluxa gondoskodik az árnyékolásról.

A földszinti lakrész 4 éve felújításon esett át, az emelet albérletként funkcionált. A melléképületek és a külön lakrész okán az ingatlan jelentős passzív jövedelmet is képes biztosítani.
A kert parkosított, több éves dísz- és gyümölcsfáknak, rózsaágyásnak, veteménynek és virágágyásnak ad helyet. A környéken patak és erdő csábít sétára. A buszmegálló pár percre van, csakúgy mint az osztrák gyorsforgalmi út, így ideális Ausztriába ingázóknak is.

Ne hagyja ki! Jöjjön el, és nézze meg!
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen!

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Erkély
3.8m²
Erkély
3.3m²
Erkély
3.3m²
Terasz
37.6m²
Szoba
14m²
Konyha
7.8m²
Szoba
27m²
Fürdőszoba
11.48m²
Szoba
22.7m²
Szoba
23.2m²
Kamra
1.96m²
Wc
1.5m²
Konyha
7.8m²
Előszoba
6.6m²
Szoba
16.9m²
Fürdőszoba
8.3m²
étkező
13.39m²
Szoba
15.83m²
Szoba
19.68m²

Elhelyezkedés

Szombathely, Herény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6470877


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6470877

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szombathely, herényi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 462 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 86 millió Ft, négyzetméter ára 452 632 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Káldy Imre referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6470877. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Herény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.