star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Gyöngyöshermán

  • 156 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 750 m²

    telek

Vételár:

75 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Gyöngyöshermán

  • 156 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 750 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Gyöngyöshermán

  • 156m²


Ár:

75 000 000 Ft

Építés éve
1986
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Szombathely gyöngyöshermáni városrészén, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, csendes utcában vált eladóvá ez a 750 nm-es telken elhelyezkedő, 5 szobás, egyedi tervezésű családi ház.
Az ingatlan három szintes, a pince, a földszinti szobák és a beépített tetőtér adta további helyiségek teszik alkalmassá akár két generáció együttélésére is. A földszinten egyedi kialakítású, hangulatos, kertre nyíló nappali-étkező, konyha kamrával, fürdőszoba és két hálószoba található. A galériás tetőtérben két szoba, gardrób helyiség és egy fürdőszoba van. A lépcsőházon keresztül megközelíthető az aknával rendelkező garázs, a pincében kazánházat, műhely/tároló helyiséget alakítottak ki. A házat az évek során folyamatosan karbantartották és felújították, biztosítva annak értékállóságát.
A ház fűtéséről gázkazán illetve vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, részben radiátoros hőleadással illetve padlófűtéssel. A nappaliban kellemes hangulatot adó cserépkályha egészíti ki a ház fűtését. A melegvíz-ellátás villanybojlerrel történik. Az ingatlan villamoshálózata 3X12 A.
A kert szépen gondozott, évről évre élvezheti tulajdonosa a veteményes és a 8 db gyümölcsfa termését.

Kérem keressen bizalommal, hogy mihamarabb megtekinthesse ezt az átgondolt tervezésű, sok lehetőséget magában rejtő, hangulatos családi fészket!

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
20m²
Erkély
2.9m²
Gardrób
1.7m²
Fürdőszoba
2m²
Szoba
13m²
Szoba
22.5m²
Wc
1.2m²
Szoba
32.5m²
Fürdőszoba
12m²
Kamra
2m²
Konyha
12m²
Előszoba
8m²
Szoba
19m²
Szoba
13m²

Elhelyezkedés

Szombathely, Gyöngyöshermán


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6474766


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6474766

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szombathely, gyöngyöshermáni családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 156 m², míg a hozzá tartozó teleké 750 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 480 769 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bíró Brigitta referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6474766. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Gyöngyöshermán ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.