star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szántód

  • 160 m²

    alapterület
  • 637 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó üzleti Szántód

  • 160 m² alapterület
  • 637 m² telek

  • Eladó üzleti Szántód

  • 160m²


Ár:

120 000 000 Ft

Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 02035-os számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű SZÁNTÓDI VENDÉGLŐT,KERTHELYISÉGGEL.
A LIDO HOME SIÓFOK által kínált SZÁNTÓDI VENDÉGLŐ jellemzői:
-160 nm-es összes alapterület, mely 4db 40nm helyiségből áll.
-Az egyik helyiség egy fedett külön terem, mely 20-30 fő befogadására képes. Itt lettek kialakítva a vendégek számára a mosdók is.
-Van két külön 40nm-es teljesen felszerelt konyha, a kerthelyiség felől italpult résszel. Mindkét konyha gazdagon gépesített, teljesen felszerelt. Tűzhelyekkel, indukciós lapokkal, rostlapokkal, gyros sütővel, pizza kemencével, fekete- és fehérmosogatóval, előkészítőkkel, személyzeti mosdókkal, hűtőkkel, kv gépekkel, italautomatával.
-A negyedik helyiség jelenleg raktárként funkciónál.
-Az ingatlanhoz 637nm-es saját telek tartozik, melyből az üzlet előtt egy nagy platánfa ad árnyékot az idén térkövezett kerthelyiségnek. Ez szintén teljesen berendezett, jó minőségű fa sörpadokkal, napernyőkkel, kilátással a Balatonra. 100-120 fő kényelmesen elfér.
-A vendéglőhöz saját kizárólagos használatú parkoló is tartozik.
-Az épület Szántód legjobb részén található, folyamatos átmenőforgalommal rendelkező utcában. A közelben lévő kempingekből, nyaralókból is folyamatosan érkeznek a vendégek! A vendéglő márciustól október végéig tart nyitva jelenleg.
Kiváló, gyorsan megtérülő üzleti lehetőséghez jut, aki megvásárolja ezt a hosszú évek óta bejáratott, jelenleg is üzemelő vendéglátó egységet.
-Az ingatlan azonnal átvehető, a szükséges engedélyekkel együtt, így akár már idén nyáron is birtokba vehető!
Az ár a teljes berendezést tartalmazza!
Az ajánlat idén egy plusz üzlethelyiséggel bővült, mely a 2019-es szezonban ajándék- és horgászboltként üzemelt!

Hívjon, nézze meg még ma!
Amennyiben a 02035-os számú a LIDO HOME által kínált SZÁNTÓDI VENDÉGLŐ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
40m²
Terasz
477m²
Konyha
40m²
Szoba
40m²
Konyha
40m²

Elhelyezkedés

Szántód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET4549447


+36 70

Ingatlannet kód: NET4549447

A vendéglátói ingatlanról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 637 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: parkoló. A vendéglátói ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 750 000 Ft. Az ingatlant Kasza Viktor referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4549447. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szántód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.