star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

65 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy 1. kép

Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy

  • 100m²


Ár:

65 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Társasházi sorház eladó
1975-ben épült tégla lakóház az Öreghegy csendes utcájában található. Orvos, boltok, iskola, posta, pékség a közelben található.
A ház egy 4-es társasház 4. lakása. A lakás 2 szintes plusz garázs, összesen 150 m3. A lakásban 4 szoba, konyha, 2 fürdőszoba, spájz, előszobák.
Az épület külső szigetelése megtörtént. A lakás belső része részben felújítandó a vásárló igényei szerint.
A fűtött pince ipari árammal és szerelőaknával rendelkezik, akár csendes vállakozói tevékenységre, vagy lakássá alakításra is kiváló.
Az ingatlanhoz saját kertrész, parkoló is tartozik.
Ingatlanos megbízást nem kérünk!

Várjuk szíves érdeklődését.


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Öreghegy, Bártfai


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6243852


+36 70

Ingatlannet kód: 6243852


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, Öreghegyi (Bártfai ) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 650 000 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tunyogi Gábor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6243852. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Öreghegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.