star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 144 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 503 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 144 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 503 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 144m²


Ár:

99 000 000 Ft

Építés éve
2009
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Luxusra és kényelemre vágyik? Egy csodás ház várja Önt Maroshegy csendes részén intim zöld környezetben egy ikerház részeként. A 115 nm-es lakótérrel rendelkező tehermentes ingatlan két szintjén kínál pihenést távol a mindennapok zajától egy kisebb kerttel körülvéve, ahol pont olyan a fű, mint a mesékben. Az újszerű állapotban lévő ház fűtését a gáz cirkó kazán mellett légfűtéses kandalló biztosítja, a nyári meleget pedig mindkét szinten klímaberendezés hűsíti.

A házban a gázfelhasználás az elmúlt évben a mostani szabályok szerinti kedvezményesen elérhető mennyiség alatt volt az alternatív fűtési lehetőséget biztosító kandalló nélkül is!

Az autó tárolására kialakított garázs része az építménynek és külön szabályozva fűthető. A nagyméretű fedett teraszon a nap bármely szakában édes a pihenés. A kert hátsó részében egy 17 nm-es faház áll rendelkezésre a kerti bútorok és egyéb eszközök tárolására, a gyep folyamatos üdeségéért kiépített több körös öntözőberendezés felel. Az árnak része az elegáns gépesített konyhabútor és egy szorgalmas fűnyíró robot is.

További információért várom szíves hívását!
Jöjjön nézzük meg, garantáltan bele fog szeretni!
Érdeklődni: Szűcsné Leányvári Edit 30/280 0450 telefonszámon

Referencia szám: HZ055067


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6440824


Szűcsné Leányvári Edith Mária

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6440824

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 144 m², míg a hozzá tartozó teleké 503 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az ikerház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 687 500 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szűcsné Leányvári Edith Mária referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6440824. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.