star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy

  • 273 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 1 120 m²

    telek

Vételár:

160 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy

  • 273 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 1 120 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy

  • 273m²


Ár:

160 000 000 Ft

Építés éve
1978
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

A székesfehérvári legkedveltebb helyén az Öreghegyen eladó ez az 1978-ban épült, 3 szintes családi ház. A jelenleg is zajló felújítások során, a három szinten önálló, külön bejáratú lakások kerültek kialakításra. A földszinti és az emeleti lakás 84-84 négyzetméter, míg a szuterén részen elhelyezkedő 65 négyzetméter + a garázs. Ezen kívül az udvaron található még egy felújított 40 és bónuszként egy felújtásra szoruló 56 négyzetméteres önálló ház is. Befektetőknek bérbeadásra, illetve nagy családoknak összeköltözésre ideális választás.

A földszinten amerikai konyhás nappali, két szoba, spájz és fürdőszoba található. Az emeleten 3 szoba, konyha, spájz, fürdőszoba helyezkedik el. Míg a szuterén szinten 2 szoba, gardrób, háztartási helyiség, fürdőszoba és garázs került kialakításra.

A felújítás során cserére kerültek a víz-szennyvízvezetékek, az elektromos hálózat nagy része, külső-belső nyílászárók. A fürdőszobák is teljesen újak. A fűtéshez és a melegvízellátáshoz korszerű kondenzációs kazán történt beépítésre. A fűtés szintenként szabályozható és mérhető! Az árnyékolásról pedig redőnyök gondoskodnak az utcafronti ablakokon.

A ház, egy 1120 négyzetméteres telken fekszik. Elég nagy ahhoz, hogy a már kialakított 4 lakrészhez és a még felújítandó házhoz kellő méretű udvar maradjon, az igény szerint kialakítandó gépkocsibeállók mellett. Jut még hely, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy a családok kedvencei kedvükre szaladgálhassanak benne.

Elhelyezkedés szempontjából jó helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy ilyen szintű új építésű lakás kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. beépíthető tetőtér, jó közlekedés, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, erkély, amerikai konyha, új villamoshálózat, lakható melléképület
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Öreghegy, Székesfehérvár Öreghegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6443292


+36 70

Ingatlannet kód: NET6443292


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, Öreghegyi (Székesfehérvár Öreghegy) családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 273 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 120 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 160 millió Ft, négyzetméter ára 586 081 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6443292. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Öreghegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.