star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros

  • 31 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

22,9 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros

  • 31 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros

  • 31m²


Ár:

22 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1910
Szobák száma
2
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérváron, a belvároshoz közel, kétemeletes, jól karbantartott, téglaépítésű társasház félszuterén szintjén, n+1 szobás, 31 m2 hasznos lakóterű, DNY-i tájolású lakás eladó.

A szobán kívül, a 31 m2-es lakás magában foglal egy előszoba-közlekedőt, egy nappali-konyha-étkezőt és egy fürdőszoba-mellékhelyiséget. Az hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok a belső parkra néznek.

A fűtést hőtárolós elektromos villanykályha (H-tarifás), a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A közös költség 7.550 Ft/hó.
A villanyvezetékek cseréje 32 A teljesítménynöveléssel megtörtént.
A szobában laminált, a többi helyiségben járólap burkolat található.

Az épület a múlt század elején épült, mely műemlék védelem alatt áll. Az épület tetőszerkezete néhány éve felújításra került.

Környék:
Frekventált elhelyezkedésű társas házas övezet, központhoz, autóbuszmegállóhoz közel.
Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek, könyvtár a háztól gyalogosan mind pár perc alatt elérhető. A közelben több bevásárló központ is elérhető: Spar, Lidl, Aldi, Tesco.

Megközelíthetőség:
A lakás elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető, autóval a parkolás a ház mögött lehetséges.

Befektetésnek is kiváló!

Ne hagyja ki, valóban egyedi lehetőség! Hívjon!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Szoba
5m²
Fürdőszoba
3.75m²
Előszoba
2.25m²

Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6465775


+36 70

Ingatlannet kód: NET6465775


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 31 m². További jellemzői: az építés éve 1910. A téglalakás ára 22,9 millió Ft, négyzetméter ára 738 710 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Leitner Tamás referens a Paraidi Mihály Barna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6465775. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.