star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy

  • 223 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 719 m²

    telek

Vételár:

139 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy

  • 223 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 719 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy

  • 223m²


Ár:

139 000 000 Ft

Építés éve
2001
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérvár Öreghegyen, a Bányató közelében kínálom eladásra, ezt gyönyörűen parkosított belső udvarral rendelkező csodálatos családi házat. A praktikus belső kialakítás miatt ideális otthona lehet többgyermekes családoknak, de akár több generáció együttélésére is alkalmas.

Az épület egy 719 négyzetméteres parkosított telken fekszik. A földszinten nappali, étkező, hatalmas konyha, 4 szoba, egy zuhanyzós, egy kádas fürdőszoba és WC kapott helyet 146 négyzetméteren. A nappali teljesen szeparálható egy tükrös tolóajtóval az étkezőtől. A nappaliból közvetlen kijárat van a télikertre és a belső udvarra néző hatalmas teraszra. Itt van kialakítva a leendő kerti csobbanó helye is. Ezen kívül a házból közvetlen elérhető az utcafronton levő, 16,5 négyzetméteres garázs is.

A tágas szuterénrészben kialakítottak egy önálló lakrészt 77 négyzetméteren. Itt konyha, étkező, nappali, hálószoba, fürdő és tárolóhelyiségek kaptak helyet. Akár lakásnak vagy szabadidős tevékenységekre is alkalmas.

Az udvaron helyet kapott egy még egy kerti kisház, ahol tárolók, vizesblokk és fedett autóbeálló került kialakításra.

A ház 2001-ben épült és a belső elrendezést jól átgondolt terek jellemzik. A kivitelezés mindenhol minőségi anyagok felhasználásával történt.

A fűtés új kondenzációs gázkazánnal történik. Helyiségenként a legideálisabb hőleadó berendezést alkalmazva a padlófűtést kombinálják a radiátoros fűtéssel. Az étkező részben egy klíma hűti vagy fűti a közösségi tereket. Az ablakokon redőnyök biztosítják az árnyékolást. Mindezek alapján, a méreteihez képest, gazdaságosan üzemeltethető a ház.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy ilyen szintű, új építésű lakás kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, kerti grillezőhely, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, melléképület, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, riasztó rendszer
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Öreghegy, Székesfehérvár Öreghegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6469409


+36 70

Ingatlannet kód: NET6469409


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, Öreghegyi (Székesfehérvár Öreghegy) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 223 m², míg a hozzá tartozó teleké 719 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 623 318 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6469409. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Öreghegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.