star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 132 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 470 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 132 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 470 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 132m²


Ár:

79 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

FIGYELEM, KIEMELT AJÁNLAT!

H-003735. Feketehegy folyamatosan fejlődő, kedvelt új építésű részén, 470nm telken, önálló 132 m2-es (bruttó 164m2) modern, új építésű, egyszintes, tégla építésű A+ energetikai osztályú családi ház, távirányítós garázzsal eladó!
Az ingatlan jól megközelíthető, a közelben buszmegálló, bevásárló központ, iskola, óvoda, orvosi rendelő egyaránt megtalálható

RENDKÍVÜL ENERGIA HATÉKONY ÖNÁLLÓ OTTHONOK!

a 2. számú ház AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, teljesen kész van,

A 3-4 ház átadása 2024. december.

Rugalmas fizetési feltételek, Csok Pluszra alkalmas ingatlanok!

A telekterületen 4 db önálló családiház épül, saját elkerített telekterülettel. A telkek közti kerítés a vételár részét képezi. A házakból az első elkelt, már benne laknak. A második teljesen kész , beköltözhető állapotú. A 3. és a 4. az alapozásnál tart, így még választhatók a burkolatok, beltéri ajtók…

A ház elosztását tekintve: Amerikaikonyhás nappali + 3 egész szoba, praktikusság miatt fő szempont volt, az élhető terek kialakítása is ezért 11 nm nagyságú hálószobák készültek, továbbá 2 fürdőszoba (kádas, zuhanyzós) is kialakításra került wc-vel ellátva, valamint fedett, 31 m2 nagyságú terasz, háztartási helyiség, garázs

A fő falak 30-as Leier NF tégla + 15 cm hőszigeteléssel készülnek, az aljzat 10 cm szigetelést kapott. A házban 3 rétegű ablakok kerülnek beépítésre, redőny előkészítéssel. Fűtésről és a melegvíz ellátásról, hőszivattyú gondoskodik, a hőleadás padlófűtésen keresztül történik. 1 db Hűtő fűtő inverteres klíma beépítésre kerül. „H” tarifás villany bekötés előkészítése készül. Mozgás érzékelő riasztórendszer védőcsövezése és vezetékezése ki lesz építve, kezelő panel elhelyezése az előszoba helyiségben lehet. Előtérben kaputelefon csatlakozó védőcsövezése készül. Az ár tartalmazza a riasztó rendszerelőkészítést és a komplett alapszerelést, a szerelvényeket (dugaljak, kapcsolók). A belső felületek fehér festéssel kerülnek kialakításra, színes festésre lehetőség adott.
Parkosítás füvesítés, kapu alap esetben nem készül. A még épülő házak esetében a leendő tulajdonosa választhatja ki a belső burkolatokat, belső ajtókat, külső-belső színezést.
A tető könnyű szerkezetes (ez azt jelenti, hogy nem beépíthető), a födémen 20 cm vastag kőzetgyapot kerül lerakásra, a külső borítás betoncseréppel (Terrán cserép) készül alatta a megfelelő vastagságú fóliázattal.

Eladási ár: 79,9 M Ft / 2. számú ház

3. ház : 80 M ft
4. ház: 85 M ft
Megbízható és tapasztalt ingatlanfejlesztő, kivitelező jegyzi a ház építését, számtalan referenciaépülettel rendelkezik Székesfehérváron.
A csatolt videón látható ház már elkészült, átadott. A képeken a 2. ház látható, ez még szabad.
A ház adottságainak, fekvésének köszönhetően a tetőn napelemek is elhelyezhetők, melyek tovább csökkentik a ház rezsiköltségét, a beruházást akár pályázat útján is lehet finanszírozni. A vásárláshoz, a jelenleg aktuális családok „újépítésű” otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (CSOK PLUSZ, Jelzáloghitel, Babaváró kölcsön…)
Hívjon bizalommal, mindenre találunk megoldást!
Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, (hétvégén is) éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.
For english information please send a message. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 346814


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Feketehegy új építésű részén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6471310


Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6471310

Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári (Feketehegy új építésű részén) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 132 m², míg a hozzá tartozó teleké 470 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 605 303 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Posztlné Leiti Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6471310. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.