star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárvár

  • 154 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 2 994 m²

    telek

Vételár:

149,9 millió Ft

Eladó ház Sárvár

  • 154 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 2 994 m² telek

  • Eladó ház Sárvár

  • 154m²


Ár:

149 900 000 Ft

Építés éve
2008
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

ENERGIATAKARÉKOS, KÉNYELMES OTTHON ÉS ÉPÍTÉSI TELEK EGYBEN A WELLNESS FÜRDŐJÉRŐL IS ISMERT KISVÁROSBAN, SÁRVÁRON!

A Mezőföld síkságából kimagasló szőlődomb tetején épült 2008-ban ez a KORSZERŰ és OLCSÓ REZSIJŰ családi ház, melyet közel 3000 m2 BELTERÜLETI telek vesz körül. (Tekintse meg videónkat is! )

A lakóépület 3 szinten helyezkedik el, ezen kívül a telekre építhető még egy 3 szintes ingatlan, 120 m2 alapterületen!

A középső lakószint tágas amerikai konyhát, nappalit, hálószobát, fürdőt és külön WC-t foglal magába, erre a szintre reggeltől késő délutánig ömlik be a fény a sok nyílászárón keresztül és fantasztikus kilátás van Sárvárra és környékére. Tiszta időben akár az Alpokig is ellátni. Ilyen konyhában öröm tevékenykedni.

A tetőtérben dolgozó, további két háló és egy fürdőszoba kapott helyet. A tetőtérben egy szépen megmunkált, kényelmes falépcsőn lehet feljutni, mely az étkezőből indul. A kiváló famunkák, ácsolatok a ház minden szegletében jelen vannak, így a tetőzet, előtetők, melléképületek, pergolák minőségében is.

A ''pince'' szinten van a dupla, mennyezetig csempézett, szerelőaknás garázs, egy fantasztikus műhely, és a FÉRFIAK ÁLMA "dühöngő", egy külön-helyiség a borospince előtt, ahova a háziasszony süteménye liften érkezik!

A ház és a kert GÉPÉSZETE kiváló, minden a lakók kényelmét szolgálja. Így például a belső lift, mely a garázsból a pelletet szállítja az olasz vízteres kandallóhoz, ami radiátorokon keresztül adja le a hőt a két felső szinten. A tároló tetején levő napelemek az áram felhasználás több mint felét biztosítja. A karsztvizes belső kút ivóvíz minőségű és mind a kert, mind a használati vízet is szolgáltatja, természetesen a hálózati víz kiegészítéseként.

SOK APRÓ és HATALMAS ÖTLET van ebben az ingatlanban. A meredekebb domboldalon levő szőlő művelését is megkönnyíti az elektromos felvonó és az öntöző rendszer. Othello, Zweigelt, Zenit és Zöld Veltelini fajtájú szőlő található a birtokon.

A ház minden szempontból megfelel nagyobb család nyarlására, lakhatására.

A belterület 25 %-os beépíthetőséget és két különálló lakóépületet engedélyez, ezért további építmény létrehozása vagy a telek megosztása is lehetséges.

Irodai referenciaszám: Ad 424

További információkért forduljon hozzánk bizalommal és kérjük hivatkozzon irodai referenciaszámunkra!


Elhelyezkedés

Sárvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6421373


+36 70

Ingatlannet kód: NET6421373


Az általad megtekintett eladó sárvári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 45 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 154 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 994 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 149,9 millió Ft, négyzetméter ára 973 377 Ft, ami a sárvári átlaghoz képest 43%-kal magasabb. Az ingatlant Vukman-Galló Anita referens a Pannon Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6421373. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.