star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárvár

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 863 m²

    telek

Vételár:

38,7 millió Ft

Eladó ház Sárvár

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 863 m² telek

  • Eladó ház Sárvár

  • 65m²


Ár:

38 700 000 Ft

Építés éve
1984
Szobák száma
3
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Sárváron kínálom eladásra ezt a 2+1 szobás családi házat. Az ingatlant tulajdonosai 3 évvel ezelőtt korszerűsítették. A homlokzat szigetelést, új színt kapott. A tetőt is felújították, újak a tetőlécek, a cserép alá fólia került. A ház fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, de alternatív fűtésként a két nagyszoba közötti cserépkályha is használható.
Az épülethez kapcsolódik egy külön bejáratú tároló. Az udvaron található még egy szigetelt, fűthető nyári konyha, műhely és több kisebb melléképület. Gépkocsi tárolásra egy könnyűszerkezetes szigetelt garázs is rendelkezésre áll. A lakóépületet hangulatos, gondozott kert veszi körül.
Az ingatlan részben bútorozott, gyorsan birtokba vehető. Ha szeretne egy fenntartható rezsijű, akár egy tisztasági festéssel költözhető, barátságos családi házat, keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Sárvár Vas megye második legnagyobb városa, és a Sárvári járás székhelye. Hires gyógyfürdőjével Magyarország 7. legnépszerűbb települése. A Rába partján fekszik, Kemeneshátnál. A megyeszékhelytől, Szombathelytől 24 km-re, Soprontól 55 km-re, Pápától 42 km-re, a Balatontól pedig 60 km-re fekszik. Infrastruktúrája kitűnő.

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Konyha
9m²
Szoba
6m²
Szoba
12m²
Szoba
18m²

Elhelyezkedés

Sárvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6455910


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6455910

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó sárvári családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 863 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 38,7 millió Ft, négyzetméter ára 595 385 Ft, ami a sárvári átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Ildikó referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6455910. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.