star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sényő

  • 124 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 660 m²

    telek

Vételár:

78,6 millió Ft

Eladó ház Sényő

  • 124 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 660 m² telek

  • Eladó ház Sényő

  • 124m²


Ár:

78 600 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Sényő főutcáján eladó egy nagyon szép állapotú, közel 130 nm nagyságú családi ház, melyhez tartozik egy 230 nm nagyságú gépesített baromfinevelő üzem.
Az ingatlan új tetőszerkezettel rendelkezik, cseréplemezzel fedettek a mellékhelyiségek is. Falazata végig szigetelt és nemes vakolattal színezett. A belső aljzat is szigetelve lett, valamint a plafon rész 25 cm gipszkartont kapott, üveggyapot szigeteléssel kialakítva. Ennek köszönhetően kitűnő a szigetelése az ingatlannak, fűtési szezonban nem éri el a gázfogyasztás a 15.000 Ft/hónapot. A gázkazán mellett lehetőség van központi fűtésre is. A ház 3 szobával, nappalival, két étkezővel, nagy konyhával, spájzzal és fürdőszobával rendelkezik. Az udvar végig térkővel burkolt, az ingatlant teljes hosszában 35,3 nm terasz kiséri. Egy 19 nm nagyságú önálló garázzsal rendelkezik, de a térkövezett udvaron több autó is parkolhat. Kisebb kerttel rendelkezik, mely a téli zöldségek megtermelésére tökéletes.
Kb. 7,5-8 ezer baromfi tartására alkalmas. Működő mezőgazdasági vállalkozással eladó az ingatlan, a vállalkozás fő profilja a baromfinevelés, a neveléshez komplett automata technológia tartozik, 2030-nm-es ólban szabadtartásos fajtával/kapirgálós/,piaci háttérrel eladó.
Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal, hitel kihelyezésben is állok rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Sényő, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6483913


Várkonyiné Antal Ágnes

Várkonyiné Antal Ágnes

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6483913

Várkonyiné Antal Ágnes

Várkonyiné Antal Ágnes

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sényői (Kossuth Lajos utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 660 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 78,6 millió Ft, négyzetméter ára 633 871 Ft, ami a sényői átlaghoz képest 63%-kal magasabb. Az ingatlant Várkonyiné Antal Ágnes referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6483913. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sényő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.