star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sülysáp

  • 250 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 3 000 m²

    telek

Vételár:

103 millió Ft

Eladó ház Sülysáp

  • 250 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 3 000 m² telek

  • Eladó ház Sülysáp

  • 250m²


Ár:

103 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
7 (4 + 3)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Eladó Sülysápon az M0-ról 20 km-re a péceli lehajtótól található 3000 m2-es területen fekvő családi ház.
Az ingatlan állapota újszerű, alkalmas két generációs családi háznak is. Az ingatlan két emeletes és két külön bejáratú házra osztható.
Az első ház földszintjén található egy étkező konyha egyben, fürdőszoba wc-vel, szauna, kazánház a lépcsőházban még egy fürdő szoba wc-vel, az emeleten 25 m2-es hálószobával. Továbbá rendelkezik egy tökéletesen kialakított 17 m2-es pince helységgel, egy fa tárolóval, illetve mellékhelységgel.
A második ház földszintjén 53 m2-es nappali, konyhával étkezővel, fürdőszobával, külön wc-vel, spejzzel. Az emeleten 16m2-es gyerekszobával, 25m2-es hálószobával, fürdő, illetve gardrób szobával rendelkezik.
Az épülethez tartozik egy 72 m2-es garázs, melyben 2 autó kényelmesen elfér egymás mellett, valamint szerszámok, munkaeszközök tárolására is alkalmas, valamint egy 38 m2-es kültéri terasz.
A garázshoz kialakított kocsibejáró vezet. Az telek területen található egy 52 m2-es épület, melyben található 24 m2-es garázs, két szerszámoskamra, valamint egy tároló helység.
Az ingatlan összkomfortos, fűtése vegyes+tartályos gázzal lehetséges, vízellátás fúrt kútból jó minőségű kartz vízellátó egységgel. Légkondicionálóval rendelkezik.
A kert rendezett füvesített, fákkal dúsított, valamint található egy 4 m X 12 m-es ovális beépített medence is.
A tanya 2 irányból megközelíthető egy kapubejáró közvetlenül az ingatlan frontoldaláról, valamint egy sorompós beléptető rendszer a műút felől.
Az ár tartalmaz egy 2,5 hektáros területen elfekvő gyümölcsöst, amely közvetlenül az ingatlan mellett található.


Elhelyezkedés

Sülysáp


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6259882


Az általad megtekintett eladó sülysápi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 000 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 103 millió Ft, négyzetméter ára 412 000 Ft, ami a sülysápi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant János Nacsa hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6259882. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sülysáp ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.