Eladó ház Türje

 • 50 m²

  alapterület
 • 2

  szoba
 • 816 m²

  telek

Ár:

3,2 millió Ft

Eladó ház Türje 1. kép Eladó ház Türje 2. kép Eladó ház Türje 3. kép Eladó ház Türje 4. kép Eladó ház Türje 5. kép Eladó ház Türje 6. kép Eladó ház Türje 7. kép Eladó ház Türje 8. kép Eladó ház Türje 9. kép Eladó ház Türje 10. kép Eladó ház Türje 11. kép Eladó ház Türje 12. kép Eladó ház Türje 13. kép Eladó ház Türje 14. kép Eladó ház Türje 15. kép Eladó ház Türje 16. kép Eladó ház Türje 17. kép Eladó ház Türje 18. kép Eladó ház Türje 19. kép Eladó ház Türje 20. kép Eladó ház Türje 21. kép Eladó ház Türje 22. kép Eladó ház Türje 23. kép

Eladó ház Türje

 • 50 m² alapterület
 • 2 szoba
 • 816 m² telek

 • Eladó ház Türje

 • 50m²


Ár:

3 200 000 Ft

Építés éve
1955
Szintek
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
nincs megadva
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs megadva
Fal építési anyaga
nincs megadva
Légkondícionáló
nincs megadva
Melléképület
nincs megadva

Az ingatlanról:

TÜRJÉN KÍNÁLOM ELADÁSRA EGY IKERHÁZ DÉLI FEKVÉSŰ FELÉT. AZ OTTHON CENTRUM KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁSA .

Az ingatlan a falu Szajki erdőkkel határos szélén található, mintegy 100 méterre a vasúti megállótól. Az ikerház másik fele már szépen felújított, használatba vett.

Műszaki jellemzői.
- Vegyes falazatú, cseréptetővel. Mind a falak, mind a födém stabil, jó szerkezetű, a helyiségek szárazak, dohmentesek.
- A szobákban gáz konvektoros fűtés van, a konyhában hagyományos sparherd.
- A konyha burkolata cementlapos, a szobáké kifejezetten jó állapotú hajópadló. A nyílászárók fából készültek, a szép régi bejárati ajtó megérdemel egy megőrző felújítást.
- Villany természetesen van a házban, a vezetékes víz aknája az udvaron, az épületbe nincs bevezetve. A szennyvizet tárolóba gyűjtik, a csatorna hálózat még nem lett kiépítve a falu ezen részén.
- A ház külső festése ép, belül nem túl sok ráfordítással ( pl. a kamra fürdőszobává alakításával ) kellemes kis hajlékot varázsolhatnak vállalkozó kedvű fiatalok, vagy kisebb lakóteret kereső idősebbek.
Használati beosztása.
Szélfogó veranda védi a keletre nyitott bejáratot. Az első helyiség egy tágas konyha, innen nyílik kamra és a kisebbik szoba. Utóbbiból jutunk a nagyszobába.
A sík, könnyen rendben tartható méretű udvaron egy kb. 50 m2-es melléképület áll. Egyik fele garázsként szolgálhat, itt egy tiszta, száraz cementes zöldségtároló pince is van. Másik részében tárolók helyezkednek el.

Türje Zala megye északkeleti részén a Zala kanyarulatától kissé keletre, a Keszthelyi-fennsíkot a Kemenesháttól elválasztó árok síkságán fekszik (Alsó-Zala-völgy).
Türje megállóhely a Bajánsenye–Zalaegerszeg–Ukk–Boba-vasútvonalon található, ahol Zalaegerszeg és Celldömölk között közlekedő személyvonatok állnak meg (ezek közül néhány vonat Celldömölktől Győrön át gyorsvonatként tovább közlekedik Budapestre).
A települést jelentősebb közút nem érinti, de minden irányból jól megközelíthető mellékutakon. Zalaszentgróttal sűrű autóbusz összeköttetésben áll, de rendszeresen járnak járatok Sümeg és Zalaegerszeg irányába is, továbbá Budapest, Győr és Veszprém is közvetlenül elérhető a községből.
Nevezetességei:
Plébániatemplom (barokk, román tornyokkal), aminek északi falán Szent László-legenda-freskót találtak. A mostani Magyarországon ilyen csak néhány helyen volt ismert eddig: Tereske, Ócsa és Vizsoly templomában, valamint két Felső-Tisza vidéki templomban.
Volt premontrei rendház

További információért, az ingatlan megtekintéséhez kérem, keressen a megadott elérhetőségen
Villanyáram: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Kamra
5.2m²
Szoba
8.8m²
Szoba
16m²
Konyha
11.4m²

Elhelyezkedés

Türje


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5335287


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5335287

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az Ön által megtekintett eladó türjei ikerház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 816 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fűtés típusa konvektor. Az ikerház ára 3,2 millió Ft, négyzetméter ára 64 000 Ft. Az ingatlant Bruckner Éva referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5335287. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Türje ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.