star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Taliándörögd

  • 25 922 m²

    telek

Vételár:

60 millió Ft

Eladó ipari Taliándörögd

  • 25 922 m² telek

  • Eladó ipari Taliándörögd


Ár:

60 000 000 Ft

Az ingatlanról:

A CASANETWORK VESZPRÉM Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1962-es referenciaszámú taliándörögdi külterületi telket a következő paraméterekkel:- az ingatlan Taliándörögd északi részén a Klastrom szomszédságába, csodálatos környezetben elhelyezkedő fejlesztési terület- az KTR-es besorolású terület mérete 25.922 nm, mely 30%-ban turisztikai céllal beépíthető, építménymagasság 3,5 mkivonat a hely építési szabályzatból:"(8) A Ktr övezetre – turisztika, kemping vonatkozó részletes előírások a következők:a) Az övezetben lakó, gazdasági és turisztikai szálláshelyek, kemping, vendéglátás
funkció              helyezhető el.b) Az övezetben a fenntartáshoz szükséges szolgálati lakáson kívül, lakás nem
létesíthető.c) Az övezetben a meglévő telek csak telekalakítási terv alapján
osztható meg"- könnyű megközelíthetőség a Petőfi utca észeki végén van.- kiemelten támogatott zónába tartozik.Amennyiben az 1962-es számú taliándörögdi külterületi telek, vagy bármely más kínálatunkban szereplő családi ház, nyaraló, telek felkeltette érdeklődését, állok rendelkezésre a megadott telefonszámon.Csalagovits Istvánvezető értékesítő+36 20 430 0411Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére!CasaNetWork IngatlanhálózatIngatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Taliándörögd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6360699


CasaNetWork Veszprém

CasaNetWork Veszprém

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6360699

CasaNetWork Veszprém

CasaNetWork Veszprém

Az iroda további hirdetései

Az ipari ingatlanról 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 25 922 m². Az ipari ára 60 millió Ft, négyzetméter ára 2 315 Ft. Az ingatlant Csalagovits István referens a CasaNetWork Veszprém irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6360699. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Taliándörögd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.